Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

to prawda,ze po cesarce moze byc zaburzona laktcja?

Polecane posty

moze to i glupie pytanie, ale ostatnio bylam u ginekologa i w kolejce same ciezarne wiec sobie pogadalysmy. no i jedna mowi, ze pierwsze dzieckoo urodzila naturalnie i karmila a drugie ze po cesarce to miala klopot z mlekiem az w koncu przeszla na modyfikowane. Nie znalazlam w internecie nic ciekawego na ten temat wiec pytam sie Was czy cos o tym slyszalyscie? Jestem ciekawa bo sama prawdopodobnie bede miala cc ( nie moj wybor bo bym wolala rodzic naturalnie) a bardzo bym chciala karmic piersia...

aha ta kobieta mowila, ze nie wszystkie tak maja ... prawda to jest? musze jechac teraz ale mam nadzieje ze mi ktos odpowie, zajrze tu pozniej :) pozdrawiam

Gość nikita**
Ja jestem po cc i karmię piersią, nie mam z tym problemu. Tylko pokarm pojawia się tak ok 3 dni po cc, więc na początku trzeba dokarmić maleństwo.

Gość MonikKi
moja kolezanka po cc tez miala problem z karmieniem ale nie wiem czy to dlatego ze nie pozwalaja nic jesc kompletnie oprocz kleiku i jak to tym mozna miec pokarm :-o ona tam prawie umierala z glodu, kiedy normalnie po porodzie sn dostaje sie normalne jedzonko w sumie nie mogla karmic piersia, ponoc to po cc czesto sie zdarza i w domu tez miala problem moja mama ze mna po cc przez 2 dni miala problem z karmieniem pozniej bylo juz ok a po sn karmila juz na porodowce, wiec moze cos w tym jest? ale napewno nie kazda ma takie klopoty

nieprawda,miałam w zyciu dwie cesarki i dwoje dzieci do roczku kazde,wykarmiłam

Ja rodzilam sn i nie mialam pokarmu az do 4 doby :O A znajoma miala cc i szybciutko pelne piersi. Roznie z tym bywa.