Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodki

pies bawi sie zabawkami mojego dziecka

Polecane posty

Gość jagodki

gonie go i nie pozwalam ale czasami zdarzy sie ze porwie jakas zabawke a pozniej moj dzieciak sie nia bawi...;/ nie bedzie mu nic? gdybym miala prac pluszaki za kazdym razem gdy pies wezmie to nie wyrobilabym na wode;/

hej. Moj piesek rowniez bawi sie, choc w wiekszosci niszczy zabawki dziecka. Sporo zniszczyl zanim moje upominanie cos dalo. Dziecko ma 15 miesiecy i teraz juz samo niszczy ;-) Jako wlascicielka psa wiesz czy on jest zdrowy? Ma komplet szczepien? Gdzie sie bawi? Czy sprawdzasz po psim spacerze czy czasem nie pozarl jakiejsc padliny ( bedzie cuchnac )? Szczegolna uwage musisz zwracac na higiene psa, rowniez spojrzec na lapy. Pewnie gryzac zabawki lezy a przednimi lapami podtrzymuje sobie zabawke i wyciera w nia wszysto co ma pod pazurami. Nie zapominac tez o czestym czesaniu sierci, brudy slicznie sie sypia. Moje dziecko lubi okolice psiego ogonka i tu juz nic tylko pilnowac, bo resztki kalu sa szczegolnie niebezpieczne. Zdrowy i czysty pies to podstawa, wtedy pluszaki jak juz beda sztywne od tego memlania wypierzesz :P aa no i chalupe czesto sprzatac, bo wiadomo piesek rozne rzeczy przynosi. U nas byly plesniawki w ustach dziecka, ale jak dziecko mialo 2 miesiace i niczym sie nie bawilo, choc lekarz nie wykluczyl, ze to z winy psa, przy okazji plesniawek nabawilam sie zapalenia sutka. Powodzenia!