Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poronilammm

stracilam moje malenstwo

Polecane posty

Gość poronilammm

kochane poradzcie mi caly czas sie obwiniam o to ze stracilam moje malenstwo:( bylam po zabiegu in vitro niestety po 10 dniach beta zaczela spadac i w 20 dniu dostalam okres :( przyznam szczerze ze mialam duzo stresow podcza ciazy, strach przed jej utrata,klutnia z mezem teraz mysle ze tro wszstko przez stres :( myslicie ze mam racje? prosze powiedzcie cos bo zwariuje :(

Gość poronilammm
to byl poczatek 2 tygodnia

W żadnym wypadku nie możesz siebie za to obwiniać, widocznie tak miało być i na pewno nie jest to Twoja wina że się tak stało. Musisz być dobrej myśli! Następnym razem na pewno się uda.Pozdrawiam i przytulam. 🌻

Gość przykro miiiiii
🌻 nie poddawaj sie!

Gość poronilammm
ja nie moge z tym zyc dlaczego mnie to spotkalo :(:( juz plakac nie mam sily na pewno sama sobie jestem winna :(

Gość ja bym raczej winila męża
skoro bylas po in vitro to na pewno mialas za sobą wiele bezowocnych starań o ciąże, a kiedy juz w nią zaszlas to on cie denerwuje. powinien stanac na głowie żeby teraz zapewnic ci spokoj.

ja poronilam w 10 tyg. zalamanie nerwy stres, teraz jestem w 26 tyg i mam zalozony krazek bole brzucha i wszytsko do doupy, mam juz dosyc i tak sie boje!

Gość poronilammm
czyli to przez stres tak??????????

Gość poronilammm
"ja bym raczej wynila meza" wiesz co jak mozesz tak powiedziec przeciez on nie chcial i na pewno mie przyszlo by nam do glowy ze z powodu malej sprzeczki moglo by sie cos stac ...:( nigdy nie wejde na to forum bo ludzie nie maja poczucia taktu i sumienia:(

Gość svga
bardzo mi przykro...nie obwiniaj się, to nie twoja wina, widocznie twój organizm lepiej wiedział co się dzieje. Pozdrawiam Cię mocno. też przez to przeszłam

Gość poronilammm
svga ............a w ktorym tyg.bylas? a jak teraz u ciebie zaszlas?

Gość svga
No cóż...U mnie to był 16 tc, po dwóch latach starań i leczeniu... Ostatnio miałam stymulację, ale niestety się nie udała...i tak żyję od cyklu do cyklu...:)

Gość poronilammm
svga ..bardzo mi przykro :( tule mocno ....my sie stralismy 4 lata i taki pech ..... za jakies 2 miesiace nasteona proba

Gość svga
No to dobrze, że nie tracisz nadziei....jeśli raz się udało chociaż zajść w ciążę, to znaczy że uda się następnym razem- trzymam kciuki