Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ona jest

ktokolwiek widzial te dziewczyne niech da znac jak najszybciej!!

Polecane posty

Gość gdzie ona jest

otoz moze ktos z was byl w tym roku w bialce tatrzanskiej w ferie wtedy co mialo wojewodztwo lodzkie i mazowieckie i widzial piekna niewiaste dobrze smigajaca na snowboardzie. blondyna srednio dlugie wlosy, ok 170 wzrostu, kurtawa w krate, czarne spodnie, kask!!?? poszukiwane dziewcze tak mnie urzeklo ze wstydzilem sie podejsc i klapa teraz no! poratujcie prosze. ktokolwiek ja widzial badz zna takowa dziewczyne pasujaca do opisu niech da znac albo jakis namiar. musze sie z nia skontaktowac!

traktuję to jako żart :D chyba że naprawdę myślisz, że po twoim skąpym opisie ktoś się zorientuje o jaką laskę ci chodzi :P chłopie, trzeba było działać.

Gość biedroneczki sa w kreseczki
Moja siostra jezdzi na desce i co jakis czas jezdzi w rozne miejsca. spytam sie ja. moze ona cos wie.

Gość gdzie ona jest
to nie zaden zart! bylem tam 2 tygodnie i jezdzila tam przez ten czas tylko jedna dziewczyna co miala kurtawe w krate zilono-pomaranczowa! do tego czarna spodnie i kask i na dodatek jezdzila zajebiscie i ladna byla niesamowicie! musze ja znalezc koniecznie bo ferie sie skonczyly dawno a ja nadal zapomniec tego widoku nie moge :) biedroneczki sa w kreseczki dzieki za probe pomocy. ludzie szukajcie, pytajcie moze ja znajde wreszcie. bardzo mi zalezy!

Gość poziomkowy-sorbet
heh, trzeba placic za swoje bledy:( szczerze watpie bys ja znalazl... ale jesli jestescie sobie przeznaczeni, odnajdziecie sie:d

Gość ta ja

Gość biedroneczki sa w kreseczki
Pytalam siorki, w tym roku nie byla w tym miejscu w ktorym byles ty, takze przykro mi.

Gość lejlaa
to prawdopodobnie ja :] z tym, ze ja mam kochanego chlopaka i nikogo nie szukam :P

Gość gdzie ona jest
lejlaa ty? dobra jaki masz kolor oczu to ci zaraz powiem czy ty albo lepiej model deski podaj i wszytsko bedzie jasne! jesli ty przestane juz szukac przynajmniej... jakie Nio?

Gość gdzie ona jest
up up up

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale mam już rudy kolor włosów,zmieniłam kurtke na wiosenną Spotkamy sie za rok :)

Gość hej..............plpll
to jest super, ze szukasz tej dziewczyny.. ale tutaj nic nie wskurasz!!! jesli Ci naprawde zalezy nap maila do radia... najpredzie Rm Fm(czy jak to si etam pisze) bo wlasnie tego radia slucha najwiecej ludzi w pl:) i juz:) niech przeczyta opis na antenie! to pomoze! powodzenia zycze! ..mnie sie nie udalo ... :(

Gość gdzie ona jest
hej..............plpll dzieki pomysl najlepszy z mozliwych miejmy nadzieje ze przy wielkim piatku ktos radia slucha mam nadzieje ze ja znajde

Gość gdzie ona jest
nie znalazlem przez radio:/ i co dalej? jakies propozycje?

Gość Anita Anteczka Anesia
Ja byłam w ferie w białce tatrzańskiej :) Mam 172 wzrostu i jestem blondynką, moge Ci przesłac fotę żebyś zweryfikował :)

Gość naiwniakkkk
tak zalezy mu na wygladzie ;)

Gość naiwniakkkk
a jak chcesz ja tak bardzo odnalesc to zadzwon do tego osrodka w ktorym byla i tam popytaj ...;)) a nie na kafeterii szukasz ....mysl czlowieku mysl

Gość przejdzie mu

Gość i co jej powiesz
jak ją spotkasz? zbłaźnisz sie tylko:O

Gość gdzie ona jest
anita jaka kurtke mkialas i jaki model deski to bede wiedzial czy to ty. mi nie chodzi tylko o wyglad! ona wydawala sie naprawde sympatyczna a poza tym super jezdzila na desce. tak dobrze jezdzacej dziewczyny ja nie widzialem i chyba to mnie do niej tak ciagnie z tego powodu :P jak znajde to juz ja bede wiedzial co powiedziec i mysle ze sie raczej nie zblazniew

Gość dbsjkdjasjdasdkaksaS
bum to ja