Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana456

czy jest jakaś antykoncepcja bez recepty ??

Polecane posty

Gość lamia55
jeżeli chodzi o tabletki to żadnych nie dostaniesz bez recepty. wsyztskie metody mechaniczne czyli ogumienie, globulki dopochwowe i kremy plemnikobójcze kupisz bez kwitka od lekarza

Gość kiillla
oczywiscie ze nie daja takiej pewnosci. ale tabletki to ingerencja w gospodarke hormonalną

pigulki daja najwieksza pewnosc, reszta to takie pfffffff... mozna stosowac jako dodatkowe zabezpieczenie a nie jako jedyne.

Gość lamia55
globulki nie daja takiej pewności. ponadto są niekoniecznie wygodnie w stosowaniu. Globulke trzeba wprowadzic do pochwy ok.15 minut przed stosunkiem, pieni sie straszliwie i po stosunku odczekać tez jakis czas i nie myć się, bo można tym samym obniżyć skuteczność. jeżeli nie chcesz stosować tabletek hormonalnych to najbardziej polecam krem plemnikobójczy w połączeniu z prezerwatywa (trzeba tylko sprawdzić czy dany krem nie wpływa na lateks.

lekarz Ci powie jakie sa najlepsze, musi przeprowadzic wywiad i porobic badania (ale to nie koniecznie). Dla kazdego cos innego.

Gość feve
ja bralam cilest, regulon i yasmin, najlepszy byl yasmin zero skutkow ubocznych ale to kwestia indywidalna

Gość luka w systemie
tak.Brak seksu

pamietam ze kiedys bez zadnych pytan tylkosiezapytal ile moge wydac ale ich niewykupilam .. i teraz tak glupio isc do niego po tabletki .

o Matko! Ale jesteś naiwna.Jak mozna kupowac tabletki nie wiadomego pochodzenia przez internet? Nie boisz się,ze tam bedzie jaieś swiństwo,które moze Ci zaszkodzić? Na sex masz ochote a lekarza sie boisz,no prosze Cie

Gość feve
ja nie kupuje od nieznajomego z internetu sory, to jest moja wieloletnia znajoma i u niej sie zappostruje od 7 lat w tabletki, w ciazy nie jestem, jest zaufana i sprawdzona

Gość feve
lekarz jej juz przepisal nie wybrala lekow, wiec niech poprosi farmaceutke o te tabletki ktore przepisal jej lekarz

Gość feve
bedzie chciala skorzysta nie bedzie chciala nie skorzysta

Gość szklanka wody zamiast

a jaka jest pewnośc,że ty nie handlujesz pokatnie tabletkami w necie ? Autorko topiku radze odpuśc sobie takie zakupy

Gość technologia to zlo
no juz nie popadajcie w przesade! od razu musza byc jakies lewe tabsy??? Ja sama pare razy kupilam w aptece internetowej jak chcialam miec na zaraz i nie mialam czasu po recepte leciec. Od lat przyjmuje yasmin i ten ktory kupilam z netu byl identyczny i bez zastrzezen. Wiadomo, ze nie kupuje z pierwszej lepszej reki, znalazlam apteke internetowa, ktora sprzedaje duzo lekow i wystawia recepty online. Ludzie zyjemy w 21 wieku! Swiat idzie do przodu, a my w tej Polsce tacy wiecznie zahukani i zacofani z uprzedzeniami.

Gość grthyjj
Za 3 opakowania Yasmin 220zł. :o :o :o Internetowa konsultacja medyczna. :o :o :o A kto potem weźmie odpowiedzialność jak dziewczyna na zakrzepicę zejdzie? :o

Gość gość
to jest tylko jeden licencjonowany w Wielkiej Brytanii i prawnych (które przesylaja poza granicami kraju) nie wymagaja wczesniejszego recepte (tylko szybkie konsultacje on-line) nadzieje, ze to pomaga http://www.europetablets.com

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne bez recepty kupuję na womenhelp org, mają bardzo tanio i szybka przesyłka

Gość gość
Branie tabletek bez konsultacji lekarskiej to czyste szaleństwo. Należy zawsze zrobić najpierw badania bo to jest nawet przy najlepszych tabletkach ingerencja w organizm. Bez recepty nie można dostać zadnych hormonalnych środków. dlaczego nie chcesz iść do lekarza? to nic nie boli. Ja biorę Belare i badam sie regularnie u lekarza. Dobrze sie czuje i jestem w pełni zabezpieczona.