Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

problem z miesiaczka

Polecane posty

witam mam problem..i prosze o pomoc miesiaczka spoznia mi sie juz 4 dni jak zawsze przed miesiaczka bolaly mnie piersi tak teraz nie bola prawie wogole ... od dłuzszego czasu ciagle pobolewa mnie brzuch na dole ..dodam ze w polowie cyklu mialam brazowe palmienia ktore ptwaly 4 dni.robilam 2 testy oba wyszly negatynwne ..czy ktoras z was miala podobnie?? prosze pomocie mi..

Nie martw sie. Skoro 2 testy wyszly negatywne i masz objawy przed miesiaczkowe to napewno nie jestes w ciazy:-) Glowa do gory.

wlasnie rpoblem w tym zep iersi wogole prawie nie bola tlyko jak mocniej sie nacisne to troszke czuje..a brzuch pobolewa juz od dluzszego czasu..tak dizwnie :(

Mi tez sie nieco spoznia, ale ja nie wspolzylam. Czasem przesunie mi sie np o 3 dni kiedy mam duuzo stresu, odchudzam sie czy cos. Oj nie matrw sie. Dobrze zrobilas te testy? A moze idz co gnekologa?

jezeli chcesz miec 100 % penosc zrob sobie badanie krwi. ale to ze plamilas to niedobrze i lepiej idz do gina

Osobiście nic takiego nie miałam ale jeśli nie dostaniesz okresu jeszcze jakieś 5 dni to idź do ginekologa bo to może być np.torbiel jajnika lub endometrioza.

bylam u ginekologa w tymi brazowymi plamieniami powiedizala zem oze bycto plamienie okoloowulacyjne..ale czy ciaze mozna wykluczyc??

dziwne tylko,że tak długo boli Cię brzuch. Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć czy nie jesteś w ciąży to na tak wczesnym etapie zrób badanie krwi na obecnośc hcg,którego w moczu może jeszcze być na tyle mało że test Ci tego nie powie. A może po prostu poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test jeszcze raz.

Skoro dwa dobrze zrobione testy byly negatywne ciaze mozesz wykluczyc. Idz do ginekologa.

test robilam 2 tyg temu i jaksi miesiac temu.. a aniebezpiecznie bylo pod koniec stycznia .. :(

To czym Ty sie dziewczyno martwisz??? A wczesniej mialas normalnie okres??

ten okres w lutym byl jakis bardziej skapy i nie mialam takich skrzepow..

mam nadzieje.. dziekuje za slowa otuchy

Hej ..nadal nie mam miesiaczki.. ale dzis zrobilam test ciazowy w poludnie i wyszedl negatywny..moge mu wierzyc na 100%??

testowi na 100% ufać nie można choć w dni przypadające na pojawienie się miesiączki powinien wykazać Mam doświadczenie w shizowaniu się czy aby nie zostane tatusiem, więc uwierz mi: możesz być spokojna. test powinien wykazać, bóle brzucha w końcu wywróżą krwawienie. A Ty stresując się możesz tylko bardziej przesuwać termin Poważnie: czekaj cierpliwie

cześć! Mam takie pytanie ...czy można dostać miesiączki wcześniej jeśli jeszcze nie upłynął pełny miesiąc ...chodzi mi o jakieś do 5 dni. dzięki za odp pozdrawiam :)