Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

Chyba wszyscy z nas patrząc wstecz coś zmienili by w swoim życiu

Gość gość
Pewnie to bardzo kusi. Tyle, że nie możemy przewidzieć końcowego efektu tych zmian... A one nie koniecznie muszą doprowadzić do " lepszego " życia. Chyba lepiej jest myśleć nad wprowadzaniem zmian w teraźniejszości, by poprawić przyszłość;).

Gość mag_37
Każdy ma jakąs traume z przeszłości i jakies lęki.

Gość gośćubawiona
Adiks, tak to rozrywka a nie stała forma której używam, z mężczyznami jestem ostrożna w te gierki bo czasem wychodzą nieporozumienia... Meg mów co chcesz, tyle naokoło niepewnych siebie ludzi, fajnie że mówisz o swoich mocnych stronach :) Gościu...może to kryzys, przestaliście się rozumieć? Długo to trwa? Zgadzam się z Tobą, jesteśmy kim jesteśmy dzięki temu co przeszliśm...

Gość gośćubawiona
Gościu, tak sobie myślę że trzeba siły i mądrości aby koncentrować się na tu i teraz...znam ludzi żyjących przeszłością, nie zazdroszczę im..

Ale ja nie podejrzewam iz to stała forma, sam lubię takie rozmowy z podtekstem, niedopowiedzenia...

Gość mag_37
Dziecinstwo ma duży wplyw na to jakim ludzmi jesteśmy. U mnie było ... No wlasnie . Mialam bardzo wymagającą i zasadniczą mame, która nigdy z niczego nie byla zadowolona. Ciągle straszyla, wymagala, poniżala.Kiedys bylam bardzo skromną, niesmialą dziewczynką ale to sie zmienilo. Odkąd się wyprowadzilam z rodzinnego domu. Nie ma tej naiwnej Madzia ale do dziś walczę z bezsennoscią :(

Gość gość
spojrz w lustro twoje zycie to wynik twoich wyborow bo jestes slaba psycicznie i nie wiesz ze sa inne mozliwosci na zycie poza tym co uczyli cie ograniczeni polacy 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość aggraffka
Zalogowałam się, bo nie lubię pisać incognito. Nasz związek chyba nigdy nie był taki jak powinien. Po prostu mamy inne oczekiwania od życia. I nasze pragnienia kolidują ze sobą.

Madziu a jaką ty jesteś mamą, nie powielasz tych samych błędów?

Gość mag_37
Adiks nie mam dzieci..Cześc Agrafka 🖐️

Wiesz dlaczego zapytałem? Bo ja łapię sie na tym. ..

Agrafka jak różne macie pragnienia i oczekiwania?

Gość mag_37
Wiem czas mnie goni..Boje sie,że mogę byc taka jak moja mama :(

meg, moja mama do tej pory taka jest:). Ale nie ma prawa wtrącać się odkąd mam swoją rodzinę. Też uważam, że wszystko w życiu zależy od nas. Nie zależnie od tego co nam się przytrafiło, to my dokonujemy wyboru i sami kujemy swój los. Błędy popełnia każdy. Ważne by umieć wybrnąć z sytuacji w jaką czasem się pakujemy. I rzeczywiście nie można bazować na kiepskich wspomnieniach i wiecznie rozpamiętywać złych decyzji.

Gość mag_37
Moja o wszystkim zawsze decydowala.Nie raz jak spie to się budze i widze ją jak krzyczy mimo,że zerwala ze mną kontakt 😭

Coś takiego ciągnie się przez lata ale ważne jest to aby tego cały czas nie rozpamiętywać

Gość mag_37
Staram sie nie myslec ale czasami to boli.. Dobra dosyć smutania...;)

Gość mag_37
Ogólnie co lubimy? To zaczne ja..Lubię dobre jedzenie, cisze, spokój, las i seks :) Oczywiscie sport, biegam.Wysilek jest najlepszy na wszystko :P

Jesteśmy zupełnie inni. Zastanawiam się tylko czy on przejawiał kiedyś takie ... objawy jakie teraz... Dla niego liczy sie praca w firmie jego rodziców. Nie wielkie to są dochody a pochłania go to całkowicie. Widzę, że czerpie z tego satysfakcję, ale to jedyne co daje mu radość. My jako rodzina, jesteśmy na odległym planie. Ten błysk w jego oczach, gdy mówi o pracy... Nie potrzebuje wspólnych wyjść, wyjazdów, czasu z rodziną, wieczorów ze mną... Tylko on i praca.

Gość mag_37
Dodam jeszcze dobrą literaturę i program publicystyczny :)

Ja bardzo lubię jazdę samochodem, słodycze, seks, wędkowanie i ciszę gdy siedzę z wędką nad rzeką w miejscu zapomnianym przez ludzi i boga gdzie jestem tylko ja i ślicznie ptaki spiewają, dla takich chwil warto żyć

Gość mag_37
Mogę zapytac jak masz znak zodiaku? Widze,że też lubisz spokoj :P Napisz cos wiecej o sobie bo tylko my gadamy...

Co lubię :)...Lubię w taki dzień jak dziś leżeć pod kocem z książką w ręku i kawą w kubku. Lubię patrzeć na moje beztroskie dzieci i cieszę się, że mają dzieciństwo lepsze niż ja. Uwielbiam czekoladę, lody waniliowe, spacery z psem po lesie i seks z moim mężem, jeśli znajdzie czas. Och, żałośnie to wygląda, ale na prawdę nie potrafię mu się oprzeć ;).

Mam 182 wzrostu 94 kg wagi ciemne bardzo krótkie włosy niebieskie oczy

Wiesz agrafko? I chyba o to chodzi abyś nie mogła się opierać hehehe

Gość mag_37
Och lody i czekolade też lubie..Później to ostro spalam;) To Ty wysoki facet jestes.. Jakies 7cm wyższy ode mnie :P