Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

ooo ja na nartach nie potrafię jeździć ale z sankami radzę sobie świetnie ;) jakoś dziś mam dziwnie fantastyczny nastrój ;)

Gość kakti
Mag to bardzo dobrze że wspominasz kogoś kogo nie ma już wśród nas, na pewno masz też z tym kimś miłe wspomnienia i o tym pamiętaj a może nawet będziesz miała się ochotę z nami tym podzielić. To pomaga wiem z autopsji :) na łyżwach potrafię całe szczęście jeździć :)

Gość adiks
Ja teraz mogę być tylko z doskoku, dziś będę pracował od 20 do 8 rano jesl będę mógł będę na kafe wieczorem

Jeśli chodzi o seks on ma wiele pozytywnych skutków ubocznych

Gość Kakti
Sex jest dobry na wszystko ;) A ja nadal bawię się w Holmsa :classic_cool: Adiks czy jesteś strażnikiem więziennym?

Myśle ze dział jest bardzo dobry w końcu wszyscy przyznaliśmy ze sex po trzydziestce to dopiero jest to :)

Kakti, czy ty mnie za język ciągniesz czy chcesz czy mi się tylko tak wydaje? ....HEhehe

Wróżka nie jestem ale jeżeli trafiłam u Adika to jesteśmy z jednej "branży":d

Jeśli chodzi o nasze rozmowy to mam nadzieję iż nikogo nie razimy ich tematem wszak to dział dla dorosłych a jeśli nawet, wystarczy nie wchodzić i nie czytać, nie, nie pracuje SW choć zawsze przed pracą pobieram broń

Żeby wszyscy byli tacy grzeczni jak my na tym forum ;) Adik to ja jeszcze podedukuje :P Mag zapodaj przepis na jakaś fajna sałatkę na święta !

Nie wstydzisz się bo nie masz czego, ja mógł bym się nawet pochwalić ale moja wrodzona skromność mi na to nie pozwala, no chyba że w innym temacie. ..

Gość kakti
O tak też czasami sie zastanawiam po co ci ludzie tu wchodzą jak to takie negatywne emocje w nich wzbudza. Ja na swój temat nic nie powiem bo ja jestem bardzo nieśmiałą osobą :P mag zostaw zostaw chętnie podpatrzę :) Moje wyobrażenie o was : :D mam nadzieje ze was nie urażę :P liczę na wsze poczucie humoru :classic_cool: Mag - szalona uśmiechnięta osoba rzadko chodzi w szpilkach raczej wybiera trampki, choć wydaje się bardzo otwarta gdzieś w środku skrywa swoje tajemnice których nie ujawnia nikomu. Adiks - dobrze zbudowany facet, który na pierwszy rzut oka jest samcem Alfa jest bardzo wrażliwy i trochę może zagubiony ale jednak pogodzonym już samym ze sobą

Ja wiem skąd, ona jest psychologiem, muszę uważać co piszę hehehe

hej Dużo naskrobaliście, ale już przeczytałam wszyściutko :) U mnie zimno i szaro na dworze, a domku nieciekawie bo dzieciaczki się pochorowały, będą nietypowe Święta. Ale co tam damy radę. Teraz śpią więc chwila ciszy :) Mężuś w pracy do 20.

nie jestem psychologiem a informatykiem ale muszę się zastanowić czy nie zrobić papierów aby robić profilile psychologiczne, wszyscy w pracy mówią mi że się marnuje na tym stanowisku :P :D

Alemi 🖐️ mag taki sernik z brzoskwiniami marzenie ❤️ a nie wyschnie ci do świąt ?

ja też jutro się biorę za pieczenie :) uwielbiam to :) mężuś jest do 18 w domku to będzie z dzieciakami bawił a ja poszaleje sobie w kuchni :) Ja piekę babkę obowiązkowo mazurka no chciałbym coś jeszcze tylko nie wiem co, szperam trochę po necie za ciekawym przepisem

Mazurka nigdy nie piekłam ale u mnie w domu pewnie wybiorą i tak sernik abym zrobiła. Święta spędzacie w domu czy wybieracie się gdzieś?

My mieliśmy i tak planowane Święta w domu a teraz jak dzieciaki chore to już całkiem, starszy mi dwie godziny z rana płakał że nie będzie mógł w sobotę pójść ze święconką.

Adi a ty nie odpowiedziałeś na pytanie czy masz przyjaciół?\ Alime a u ciebie jak wyglada z przyjaźnią znajdujesz na nią czas? Mag wiersz trudny - trudny bo wiem że czasami jest ciężko być przyjacielem.

u mnie w domu też tak jest ja na na ostro a mój Pan słodzi :P Ali a w jakim wieku masz dzieci?

u mnie obecnie z przyjaźnią krucho, te szkole się porozpadały, a teraz mam pecha chyba pod tym względem, myślałam dwa lata temu że znalazłam przyjaciółkę a dziewczyna się totalnie fałszywa okazała. Więc moim najlepszym przyjacielem jest mój mąż :)

Gość gość
Uczyłabym się inwestowania na rynkach finansowych znacznie wcześniej niż zaczęłam! O jakieś 6lat wcześniej! Trochę byłoby mi szkoda tej przygody którą przeżyłam w wieku między 26 a 30lat:( Ale bardzo możliwe że gdybym zaczęła wcześniej to przeżyłabym więcej wspaniałych rzeczy. Tak czy siak zawsze warto cofnąć czas by znów być młodszym przecież!:D

u mnie też się dużo przyjaźni posypało, dlatego pisałam że przyjaźń bywa trudna przynajmniej ta prawdziwa i szczera. alime a jaki jesteś znak z zodiaku ? gość - o tak cofnąć czas tylko po to aby przeżyć to wszystko jeszcze raz :)

Co do nieudanych przyjaźni to i ja zerwałam jedną która mnie strasznie bolała, bolała mnie moja naiwność że wierzyłam że nasza przyjaźń nie tylko kreci się wokół niej. Człowiek czasami jest ślepy :P

Raki to chyba są bardzo rodzinne :) Mój pan jest rakiem;) czasami mega ciężki ale bardzo dba o prywatność rodzinną i wiem ze zawsze jesteśmy number one

no z tą rodzinnością to by się zgadzało :) Ale bywam straszny nerwus i wiem że czasem ciężko ze mną wytrzymać ;) A mój mężuś to waga