Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

z tym nerwusem też się zgadza :P a waga to mój ukochany starszy brat straszny pantoflarz :D

lece do domu 🖐️ dziś sam będę w domu to pewnie będzie więcej czasu na zawitanie tutaj wieczorkiem 🌻

oj to z tym pantoflarzem to się zgadza, zresztą mój mąż niezbyt pasuje do swojego znaku jest bardzo pracowity, zaradny, ambitny, aż nazbyt oszczędny, czasami zbyt władczy

że się nie zgadza miało być ;) dzieciaki mnie rozpraszają, zaraz zjedzą podwieczorek i pójdą się bawić :)

meg- to chyba się tam do ciebie wybiorę z dzieciaczkami bo u nas, wcale tej zimy śniegu nie było :( Sanki leżą głęboko zakopane. A co do wieczoru to wieczorkiem mnie dziś nie będzie, jak mężuś w domku to nie posiedzę przy kompie, takie mamy zasady :) czas spędzamy ze sobą, następną nockę ma w pracy to nadrobię zaległości :)

Mag, nie spałem tylko miałem troszkę roboty po zakładaniu solarów, może lepiej zamiast tych bałwanów to sanki narty lub lepienie figur śniegowych, myślę że bałwanów w naszym kraju jest i tak nadmiar

Kakti gdzieś mi umknęło twoje pytanie o przyjaciół, przrpraszam i odpowiadam pomijając moją żonę mogę powiedzieć tak tylko o jednej osobie,na której nigdy się nie zawiodłem a poznanej w necie ...

Gość gość
Nie ma niepotrzebnych zdarzeń, ani osób bez znaczenia poznanych nie ma niedorzecznych marzeń, ani myśli w pustkę rzucanych. Wszystko ma swój sens nie analizuj tego! Pozwól tylko sercu poprowadzić się, nic nie bierze się z niczego, Twoje myśli tworzą życia bieg… …Tyś Panem losu swego, każdy ma prawo być tym kim chce jeśli nie krzywdzi bliźniego… …bo dając światu dobro, dobro do Ciebie powróci, masz wszystko czego Ci trzeba spójrz tylko w głąb swojej duszy. ...........bardzo podoba mi sie ten wiersz przesyłam go jeszcze raz a w zasadzie wcześniej podałem tylko tytuł no i moze jeszcze taka nutka https://www.youtube.com/watch?v=gOaMva1OpWk

Znowu mnie wylogowało ale mam nadzieję iż wszyscy zainteresowani wiedzieli kto to przysłał

Gość kakti
ja niestety nie wkleję wam tu żadnego wiersza czy złotej myśli ale to co czytam u was bardzo mądre i niesamowicie bliskie mojemu sercu 🌼

Gość gośćubawiona
Cześć:) Wpadłam się przywitać Jakąś zabiegana jestem dziś, może wieczorkiem Was poczytam dokładniej, bo idziecie jak burza i tracę wątek. U mnie ani śniegu ani deszczu, ale szaro... Uściski :D

ja się żegnam na dzisiaj, położyłam dzieciaczki lulu, teraz odrobinkę ogarnę i przygotuję się na powitanie mężusia, mam dziś dla niego niespodziankę :) Udanego wieczoru, jutro będę nadrabiać zaległości

Z tym waszym wpadaniem radzę uważać bo możecie sobie wygadać. ..hehehe

Adiks nawet tak nie żartuj :P czy z przyjacielem poznany przez neta widziałeś się kiedyś?

A co, strach cię obleciał ? Hehehe. .a jeśli chodzi o twoje pytanie to tak. ..

Ale też zawsze trzeba mieć dystans bo nigdy nie wiemy tak do końca kto jest po tamtej stronie i jakie ma tak naprawdę intencje., mnie czasem tej rezerwy brakuje

Mag, piszesz iż na pewne sprawy nie ma wpływu, miałaś na myśli pukanie czy wpadanie czy raczej jedno i drugie?

Pewnie że się zdarza ale myślę, że każdy kto tu zagląda na swój sposób jest może trochę samotny i szuka tej bratniej duszy czy też trochę adrenaliny czy "inności" jak to ktoś tu wcześniej kiedyś napisał

A nie bierzesz pod uwagę że ktoś ceni sobie rozmowę, ciekawi go jak inni postrzegają świat co mają interesującego do powiedzenia?

oczywiście że biorę bo ja np. po to tu jestem. Chce poznać nowych ludzi porozmawiać bo czasami w życiu codziennym nie ma na to czasu tylko jest pęd za ..... nawet nie wiem za czym człowiek tak goni :O i chyba czuje się ostatnio trochę samotna, a do tego mam wrażenie ze poświeciłam się całkiem dziecku i sie strasznie uwsteczniłam i potrzebuje wyjść do ludzi :)