Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

Hej Co tam u Was? Pewnie ciężko pracujecie, u mnie mało Świąteczna atmosfera w tym roku przez tą chorobę dzieciaczków.

Wszystkich dziś wcięło :) i oddali się przygotowaniom świątecznym ;) Mag pewnie zające lepi ;) 🌼 WESOŁYCH ŚWIĄT 🌼

Witam przedświątecznie, pewnie dziś bardzo zapracowane będziecie, miłego dnia życzę pełnego słonka i pogody ducha, mag to jest twój wierszyk?bardzo mi się podobał

witajcie :) Jaka u Was pogoda? U mnie jakieś szaleństwo, chwilę świeci słońce a już za chwile wali grad :( Dobrze, że do południa było lepiej i z koszyczkiem poszliśmy zadowoleni ze słoneczka. Ja mogę stwierdzić, że przygotowań koniec, wieczorem jak dzieciaki zasną zaliczymy jeszcze ogólne drobne porządki i ok. Dzieciaki zdrowsze to i humorki lepsze :) Mag- przepiękne życzenia, jeśli sama je ułożyłaś to naprawdę masz talent :) Życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt

Gość gość
Idę do sauny się trochę zrelaksować i pogadać z golasami.

Gość adiks
Zdrowych , spokojnych i szczęśliwych świąt spędzonych w gronie najbliższych dla tych którzy tu pisali, piszą i jeszcze będą odwiedzać ten topik

Gość gość
Hej Co słychać po Świętach? u mnie ok, dzieciaczki zdrowsze, pogoda się poprawia, już się teraz nie mogę doczekać jak ruszymy rowerkami na pierwszą konkretną wyprawę w tym sezonie. NIe mogę się zalogować, to ja ALIME:-)

Gość adiks
Witam, cóż tak tu cicho?

Witaj, w tej chwili jestem w drodze,swiswięta ok a u ciebie, ?o ten wielkii świat to ja ciebie chciałem zapytać, hehehe

Chyba przeszkadzam więc znikam i do kiedy będziesz miała więcej czasu. ....

u mnie wszystko ok, jutro jedziemy oglądać dom, może w końcu to będzie to o co nam chodzi, tak bym już chciała zakończyć poszukiwania Pogoda lepsza to i spacerować się chce, po obiedzie pójdziemy po lesie połazić :) A jak tylko dzieciaczki całkiem dojdą do siebie po chorobie to ruszamy z rowerkami, choć obawiam się nieco zakwasów po zimie na początek będzie trzeba obrać trasę nie dłuższą niż 20 km

Gość adiks
Nie ktoś tylko ja jestem

To raczej ty przestałaś się do mnie odzywać jak na inny topik poszłaś a reszta? Może jeszcze się zjawi

Chyba w czym innym rzecz nie w zazdrości, gdybyś powiedziała iż przestajesz na jakiś czas pisać, nie czekał bym na twoją odpowiedź i nie sprawdzał topiku

Mówisz że trzeba było dołączyć do rozmowy?w jakim celu skoro już jestem na innym topiku

Widzę iż albo naprawdę nie wiesz o co mi chodzi albo udajesz, nie interesuje mnie gdzie i z kim piszesz ale mowię o formie w jakiej dziś zazakończyłaś naszą rozmowę uważam iż zawsze należy się pożegnać lub przynajmniej powiedzieć że się odchodzi

Ja tobie nakazuję gdzie masz pisać? ??chyba już to powiedziałem iż nic mi do tego tylko myślę iż w dobrym tonie było się pożegnać chyba że myślisz inaczej. ...

Ty mówisz że zołza jesteś? Ciesz się że mnie nie poznałaś hehehe

Mam coś do ciebie? ?? Jeśli nie masz ochoty ze mną pisać,nie będę nalegać

Nie doszukuje wszak sama napisałaś, i nie sciemniaj że myślałaś hehehe

Wiesz co? Gdzieś słyszałem fajny cytat który chyba sobie wstawię; Idziesz na kobiety nie zapomnij bicza. ..

Myślę że na delikatność trzeba sobie zasłużyc a ty narazie niegrzeczną byłaś

A przy okazji, tak wolno odpisujesz bo jesteś zajęta czy ktoś ci przeszkadza?

Supre pożegnanie, miłych snów i do kolejnego spotkania. ..