Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez ograzmu i za szybkie

Kobety bez orgazmu a mężczyzni z za szybkim czemu?

Polecane posty

Gość Bez ograzmu i za szybkie

Witam Mam pytanko czemu nie mogę dostać orgazmu w czasie seksu a w czasie jak sama albo jak partner ale tylko ręką robi to dostaje ale tylko wtedy kiedy mam nogi wyprostowane bo muszę je napinać,to jak mam dostać w czasie seksu jak nogi muszę mieć wyprostowane? Jakie pozycje są z wyprostowanymi nogami? Drugie pytanko :) W jakim czasie wasi mężczyźni dostają orgazm? U mnie to gdy zaczynamy sie kochać nie minie 5/10 min to już dostaje. Może dlatego ,że mieliśmy za mało czasu,nie wiem. Czy to normalne ? czy każdy mężczyzna tak ma?

Gość baziaswiateczna
ja tez nigdy nie doswiadczylam orgazmu pochwowego. Moj maz tez konczy po okolo 5 minutach lub nawet w krotszym czasie. Teraz generalnie juz w ogole nie wspolzyjemy, mamy zaledwie 26 lat. Ja praktycznie nie mam juz potrzeb, spadlo mi libido do zera po urodzeniu dziecka, a maz zawsze mial maly temperament. Smutne:( Kiedys lubilam seks, nazywal mnie nimfomanka, chociaz mysle, ze bylo to nieuzasadnione. Chcialam uprawiac seks okolo 2 razy w tygodniu, a moj maz twierdzil, ze to za czesto.... Czy to naprawde za czesto? Kolezanki opowiadaja mi, ze potrafia uprawiac seks cala noc, miec kilka orgazmow..Nie wiem juz sama, czy to jest prawda czy klamstwa...

Gość dla zabawy nie mam nicka
Brak orgazmu w czasie stosunku może być spowodowany tym, że za bardzo chcesz go dostać. Postaraj sie rozluźnić i ciesz sie samym sexem. A jesli twój partner zbyt szybko kończy to poradź mu, żeby poćwiczył trochę opóźnianie wytrysku. Jeśli to opanuje to i orgazm sie u ciebie zapewne pojawi bo twój organizm będzie miał trochę więcej czasu :)

Gość mój mąż
Dochodzi od 10-20 min. Zależy jaka gra wstępna, ale staramy się by była maksymalnie długa :) 2 razy w tyg. to nie jest często :)) To twój mąż naprawde ma mały temperament. Mój jakby mógł to by się bzykał codziennie. A współżyjemy tak średnio co drugi dzień. Ja przeżyłam 2 orgazmy. Różnią się nie powiem. I powiem, że nawet parę razy udało nam się z mężem razem dojść :)

Gość Ktośpisał
dla mnie temat na czasie.Czy nie uważacie że jak jest rzadko bo ktoś nie przyjmuje antykoncepcji to jest beznadziejnie.A jak jesteś zabezpieczona i możesz częściej to po prostu trenujesz więcej i jest lepiej.Czy ktoś się ze mną zgadza???