Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczkooo

STARE PANNYT są zgorzkniałę

Polecane posty

Gość qwerty 123
wow, przyznaj sie ile masz lat i dlaczego nie masz faceta!!!!!!!!!!

qwerty 123 nie przyzna sie BO to WSTYD przeciez byc stara panna, no ale ona tak nie uwaza, choc mimo wszystko pewnie sie nie przyzna :P

ja akurat jestem rozwódką i zgorzknienie mnie w małżeństwie dopadło :) no, ale...ktoś mnie przecież chciał, mam na to papier ( papierek to podstawa) i mogę chodzić z dumnie podniesioną głową :D Drobiazg, że małżeństwo było porażką kompletną, drobiazg, że przepłakałam przez nie niejedną noc, ważne, że mogę udowodnić całemu światu, że NIE JESTEM STARĄ PANNĄ :D:D:D:D

Gość w Polsce
jest zwyczaj wsadzania nochala w nie swoje sprawy i analizowania życia innych ....może tak pora nauczyć się uniwersalnej kultury i zająć się własnym życiem?

To ja o takich jak Ty nie mowie, mi konkretnie CHODZI O JEDEN TYM STARYCH PANIEN., co nigdy nigdy nie mialy facetow, ONE SA WREDNE. kurcze, no wciaz na takie natrafiam

te małomiasteczkowe, lub też z wsi zabitej dechami przyniesione poglądy i filozofie życiowe... kobieta bez męża to przegrana życiowo :D można złapać byle co i sie ożenić, byle spodnie nosił :P

Gość popoieram
w Polsce super wypowiedz :)

qwerty 123 ja nie wiem, kiedy Ty zajmujesz sie tzw zyciem prywatnym, ale w godzinach 9-18 zwykle pracuje :D:D

Gość qwerty 123
wow, pewnie grubo po 25, co??? dlatego wstydzisz sie powiedizec

mleczkoo, a ja o Tobie mowiłam, twierdząc, że jesteś idiotką :D i nie mam zamiaru tego odwoływać :D:D

Gość qwerty 123
komiczne, wypowiadasz sie o kazdej porze, poza tym nie jestes chyba stara panna, wiec temat cie nie dotyczy

kyyrene - mysl sobie co chcesz, ja i tak ma to gdzies kurcze, dlaczego Wy jestescie takie wredne hehehehe

Gość w Polsce
po pierwsze -sugeruję wyrzucić takie określenia jak stary kawaler i stara panna!!! po drugie-rozwodzenie się w tych kwestiach,a co gorsze -uogólnianie -to objaw złego smaku( delikatnie to ujmując)

mleczko a dlaczego ty taka ograniczona? chcesz zmienić temat czy odwrócić od siebie uwagę?:)

" komiczne, wypowiadasz sie o kazdej porze" znajdź jakąś moją wypowiedz po godzinie 19 albo w weekendy :D:D

Gość qwerty 123
dobra, zegnam stare zgorzkniale panny, bo musze kochanemu mezusiowi obiadek ugotowac, niedlugo wraca.. mleczko, trzymaj sie i nie daj sie tym wrednym babsztylom

do komiczne bo po 19 kilka godzin zostaje na odpoczynek, a w weekend nie mam internetu , tak? heh

Gość w Polsce
mleczkooo popełniasz zasadniczy błąd-jedna dziewczyna nastąpiła Ci na odcisk i zaraz lecisz z tym wypłakać się na forum kobiece ....to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej klasie (lub jej braku)

Gość qwerty 123
komiczne, a nie chce mi sie szukac...

komiczne kazdy się domysla, że po 19 i w weekendy masz innego nicka- jakiego nie wiem, bo z kolei mnie tu wtedy nie ma:)

"ani to ani to nudzi mi sie i troche chce Was powkurzac" albo raczej robisz w spodnie z niepokoju, bo Twoj ukochany, którego osaczasz swoją osobą ma Cie dość i zamiast ryczeć, próbujesz zakrzyczeć strach przed tym, że wlasnie Twoj związek sie konczy

Gość qwerty 123
poza tym moze masz internet tylko w pracy, tak jak sugerowala mleczko ;0

"komiczne, a nie chce mi sie szukac..." i słusznie, bo zbyt wiele bys nie znalazła... Doprawdy - innego nicka nie mam bo lubie dobrą zadyme i zawsze firmuje wszystkie wypowiedzi swoim nickiem :D

komiczne nie konczy ale zaczyna on nowa I NIE ZAZDROSC MI ZE BEDZIE LEPIEJ Wy stare baby tak macie ze zazdroscice dziewczyna chlopakow :P

Gość w Polsce
qwerty 123 nie bądź taka "do przodu" znasz powiedzenie: "żona nie ściana,można ją przesunąć"?

" poza tym moze masz internet tylko w pracy, tak jak sugerowala mleczko" to sie zdecyduj - albo jestem tu o kazdej porze, albo tylko gdy jestem w pracy :D:D zawsze tak mieszasz w swoich teoriach? :P

Doprawdy : ja bym komiczne nie podejrzewała o innego nicka, za bardzo jest próżny ;):D:D:D