Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loipopp

Zpobaczcie ten zestaw na trądzik czy to aby nie za dużo? Duac, rozex, tetralysal

Polecane posty

Gość Loipopp

Dermatolog zapisał mi : 1. Duac żel na noc 2. Rozex emulsja na dzień 3. Tetralysal dwa razy dziennie po jednej tabletce 4. Metronidazol tabletki dwa razydziennie 5. Osłonowo Trilac 6. Nortis (chyba bo nie moge sie doczytać) Przeraziłam się. Dwie maści , dwa antybiotyki. Na miesiąc grubo ponad 100zł. czy mogę z czegoś zrezygnować?. Mam 27 lat i trądzik się nasila :(

Gość Loipopp
Teraz wyczytałam, że rozexu nie wolno stosowałać z preparatami antytrądzikowymi?????!!!!!!!!! Przecież te pozostałe to leki na trądzik.

Gość qwerty 123
to chodz z zapaskudzonym ryjem

uwazam ze przesada na maxa... Ja tez mialam paskudny tradzik i to calkiem nie tak dawno... stosowalam wieczorem duac (jest dobry) rano acne derma i dwa razy mylam twarz dzienie przed smarowaniem tymi specyfikami Iwostinem zel do twarzy tradzikowej ..aha smarowac twarz nalezy tak po 15 minutach jak juz umyjesz twarz i wszystko trwalo to okolo 2 miesiecy az do wykorzystania duac ktory i tak nie mozna dluzej stosowac jak miesiac chyba acne derma tez do wykorzystania ...tabletki antybiotyki to swinstwo !!!!!!...efekt moze i jest na poczatku ale pozniej wraca ponownie a czasem ze zdwojona sila kiedy przestajesz ich brac wyprobuj to co ci napisalam ....i pamietaj zeby nie opalac sie ani na solarium ani na sloncu bo moga wystapic przebarwienia :) Moj dermatolog powiedzail ze to tez wina pudrow i fluidow ...i kremow o cudownych dzialaniach .....pozdrawiam

Gość fddgfttyyr
może idź do innego dermatologa? bo rzeczywiście dużo Ci tego przepisał... i nigdy nie chodź do kosmetyczki po tym będziesz miała gorszą cerę

Gość jeśli jeszcze nie używałaś
leków doustnych jak tetrasyl to moim zdaniem wystarczy tylko on i jakieś zwykłe kremy czy tam ten metronidazol może być, ale po co tego aż tyle. Oczywiście osłonę do antybiotyku trzeba i uważaj na słońce, na szczęście dla Ciebie pogoda kiepska. Mi tetralysal pomógł na jakiś czas, ale na szczęście znalazłam inne leki które akurat mi pomogły i mam spokój po 8latach walki. POWODZENIA!!