Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolalola.

loreal casting creme gloss- nie chce się zmyć!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lolalola.

zrobiłam sobie go już drugi raz. wczesniej nugat- moje wlosy mialy po nim ladny polysk, ale koloru nie zmienily. nigdy wczesniej nie farbowalam wlosow, a skoro ten kremy koloryzujace wygladaly tak naturalnie, stwierdzilam, ze zrobie sobie go jeszcze raz. tym razem padlo na braz. oczywiscie robilam zgodnie z instrukcja, ale nistety kolor wyszedl kruczoczarny! szczegolnie wysuszone koncowki byly ciemne. :/ to bylo na poczatku lutego, wiec ponad miesiac temu. myje wlosy codziennie, a mimo to kolor nie zszedl! poprzednim razem po misiacu mialam juz w 100% naturalne, swoje wlosy. nie wiem, co sie teraz stalo. czy to mozliwe, ze ten kolor sie juz nie zmyje? :( mam juz nawet odrosty!!!!!!

za dlugo trzymalas na wlosach. wtedy na sto procent wychodza ciemniejsze koncowki. poprzedni kolor widac nie zmyl sie jeszcze calkowicie jak zrobilas poprawke. badz cierpliwa, mozesz pomalowac same odrosty ale nie mecz koncowek narazie. na koncowkach 5 minut sie trzyma zeby nie byly ciemniejsze.

Gość lolalola.
ale to sie w ogole zmyje? :(

mi fryzjerka zamiast brazu zrobila czarny w tamtym roku w sierpniu..teraz mamy marzec no i juz moge powiedziec ze na moich wlosach objawiaja sie powoli moje naturalne blond..takze zejdzie bo mi wlasciwie juz sie prawie zmylo.. a i dobra rada for you..kup sobie WAX dla wlosow BLOND,do mycia wlosow uzywaj szamponow przeciwlupiezowych,jezeli masz wystarczajace fundusze to Nizoral i zapewniam ze o wieeelee szybciej zejdzie:)i jak ktos zaraz zaprzeczy moja wypowiedz to od razu mowie, ze akurat o wlosach to wiem bardzo duzo, takze powodzenia:)

ja tez bym prosila jakies sprawdzone rady na castinga :( pofarbowalam na czekolade 535 moje rok ! zapuszczane naturalne wlosy w kolorze mlecznej czekolady z nadzieja ze jest to koloryzacja zmywalna...i wyszly bardzo ciemne, prawie czarne:( musze wrocic do swojego koloru bo sie powiesze:( macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego z wlosow?

Gość cstingi trzeba trzymac
krocej robilam kilka kolorow i wiem, ze kazde sie zmywaja moj kolor wyjsciowy to blond, a robilam ciemne, zmywaly sie i to szybko, ale jak potrzymalam dluzej, to i dlzuej to trwalo

Gość ciocia dobra rada.
nie ma znaczenia ile trzymałaś, najnormlaniej w śiweice castingi nie wymywaja sie do konca, kolor jasnieje z czasem ale niestety jakas jego czesc pozosatnie, zwłaszcza brązy.

ja trzymalam chyba 18 minut a trzeba 20... porazka jakas;/ juz nigdy nie pofarbuje wlosów;/ zeby mi sie chociaz wymyly do podobnych do naturalnych...:(

Gość Młoda2013
Dziewczęta!!!! Pomocy!!!! Mam podobny problem do Was, a w sumie taki sam... Za tydzień mam mega ważną życiową imprezę i muszę się pozbyć castinga z włosów. Naturalnie miałam ciemny blond, bardzo ciemny blond. ale z wierzchu moje włosy były bardzo wypłowiałe, więc nałożyłam casting - jasny brąz. Trzymałam tylko 10 min a nie 20 min, pomimo tego wyszły piekielnie ciemne... nie mogę mieć takiego koloru :((( 3 razy myłam już szamponem przeciwłupieżowym i kolor troszkę schodził, co było widać po spływającej kolorowej pianie, ale za czwartym razem piana czysta.... Było to PIERWSZE farbowanie moich włosów. Jest tutaj ktoś, kto może mi doradzić czy w ogóle da radę jeszcze wypłukać ten kolor? Czy jest szansa, że wrócę do naturalnego?

Gość rtt5454
nie, nie zmyje się do naturalnego koloru. Myj nadal szamponem przeciwłupieżowym, możesz jeszcze do gotowej maski dodawać sok z cytryny, trzymać tak z pół godziny (ze 2, 3 razy)- na pewno lekko rozjaśni.

Gość nie ma najmniejszych szans
by Casting wypłukał się z włosów:O niestety muszą odrosnąć farbowałam włosy Castingiem bardzo wiele razy, pierwszy raz 16 lat temu i żaden z kolorów czy to ciemny czy jasny nie wypłukał się za każdym razem włosy musiały odrosnąć

Gość Młoda2013
Dziękuję za odpowiedzi. :(

Gość gość
Dziewczyny! Myjcie wlosy fioletowym szamponem po dwoch myciach zobaczycie ogromna roznice.

Gość Elieeee

To ja chyba się zabije, a miałam takie ładne blond włosy, myślałam ze się wymyją:(