Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prezes z Lasu

SALOWA WYGLĄDA JAK MODELKA

Polecane posty

2 minuty temu, Razorblade napisał:

Co by one bez Ciebie Madziu poczęły. Jak nie wiły czerwcowe (co to w ogóle za nazwa? Jak jakiś pasożyt) to stękające śliwy. I jajca wywalone, podlane spirytusem.

Spokojnie. Kiedyś Magda ledwo dukała i forum dobrze sobie radziło bez jej 10 bzdur których się nauczyła na pamięć.

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Jak na wykształconą humanistycznie osobę masz spore braki.

Myśle, że mniejsze niż ty, kościółkowa hipokrytko z mężem pozyskanym z naszej klasy i capiąca obornikiem z brudnymi pazurami oraz zwisłymi cycami. 

Haha narcyz leczył się psychiatrycznie po dramatycznym rozstaniu z psycholem toksycznym ale wytyka innej babie ze zyje od nastu lat z mężem z nk xD

• Haha 1

Przed chwilą, Razorblade napisał:

Myśle, że mniejsze niż ty, kościółkowa hipokrytko z mężem pozyskanym z naszej klasy i capiąca obornikiem z brudnymi pazurami oraz zwisłymi cycami. 

I co jeszcze? Nie ograniczaj się. Możesz jeszcze dopisać, że mi się woszczyna z uszu wylewa. Za to nie hoduję zużytych podpasek na parapecie tak jak ty. A jamę ustną czyszczę szczoteczką a nie ozorami sponsorów z restauracji lub pijanych gejów.

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

I co jeszcze? Nie ograniczaj się. Możesz jeszcze dopisać, że mi się woszczyna z uszu wylewa. Za to nie hoduję zużytych podpasek na parapecie tak jak ty. A jamę ustną czyszczę szczoteczką a nie ozorami sponsorów z restauracji lub pijanych gejów.

Wejdź na temat lezaka bo się pomyliłam a tam odpisalam

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Oto Słowo Boże. Na pewno kółko różańcowe byłoby dumne z twojej działalności w Internecie. I nie hoduję żadnych podpasek, to wymysł suchej dechy z pokaźnym kinolem. 🙆‍♂️ resztę przemilczę. 

5 minut temu, JajaWywalonė napisał:

Haha narcyz leczył się psychiatrycznie po dramatycznym rozstaniu z psycholem toksycznym ale wytyka innej babie ze zyje od nastu lat z mężem z nk xD

Idź się napij, bo chyba zespół abstynencyjny daje się we znaki. 

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Idź się napij, bo chyba zespół abstynencyjny daje się we znaki. 

Nie cytuj mnie. Brzydzę się toba.

Oto Słowo Boże. Na pewno kółko różańcowe byłoby dumne z twojej działalności w Internecie. I nie hoduję żadnych podpasek, to wymysł suchej dechy z pokaźnym kinolem. 🙆‍♂️ resztę przemilczę. 

Żaden wymysł, bo czytałam to też ja i inne osoby. Trzeba było się nie uzewnętrzniać po pijaku ze swymi problemami higienicznymi. Spanie ze sztucznymi rzęsami w makijażu też pamiętamy. Chciałabym twoją pościel zobaczyć.

A ten kinol to jakieś nowe pijackie objawienie czy po ketrelu schizy?

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Żaden wymysł, bo czytałam to też ja i inne osoby. Trzeba było się nie uzewnętrzniać po pijaku ze swymi problemami higienicznymi. Spanie ze sztucznymi rzęsami w makijażu też pamiętamy. Chciałabym twoją pościel zobaczyć.

To kolezanka ukradła telefon i weszła na kafeterie. Nk be narcyz się brzydzi ale tinder spoko haha

Oczywiście że tak pisała.

Gienek, wstan i przejdź się po pokoju czy żaden śledź nie został.

11 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

ale te baby musza miec spasionych nudnych pantoflarzy ktorym nie staje ze takie wredne som.

jaki pan taki kram

1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał:

Po prostu tłumaczyłam komuś czym jest śledź. Sama tego nie praktykowalam, ale biorąc pod uwagę twoje braki w higienie (jak czarne pazury) to bardziej pasowałoby do ciebie. 

2 minuty temu, Koralgor napisał:

jaki pan taki kram

ciekawe kiedy zaczna chronic Jerza, jest w niebezpieczenstwie ta mateczka po trzydziestce, prawie bezdomna i w ciezkiej sytuacji finansowej, biedna i niedorobiona, nie to co one co zjadly wszystkie rozumy tego swiata.

Edytowano przez starra mendah balkonova

3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

ciekawe kiedy zaczna chronic Jerza, jest w niebezpieczenstwie ta mateczka po trzydziestce, prawie bezdomna i w ciezkiej sytuacji finansowej, biedna i niedorobiona, nie to co one co zjadly wszystkie rozumy tego swiata.

moga tak myslec ale nie prawda

8 minut temu, Razorblade napisał:

Po prostu tłumaczyłam komuś czym jest śledź. Sama tego nie praktykowalam, ale biorąc pod uwagę twoje braki w higienie (jak czarne pazury) to bardziej pasowałoby do ciebie. 

Tak, tak, Gienek. A czarne pazury istnieją tylko w twojej głowie. Każdy bajt ci można sprzedać jeśli się przyda do tępego hejtu.

11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Oczywiście że tak pisała.

Gienek, wstan i przejdź się po pokoju czy żaden śledź nie został.

Powiedz mi, czy twoje jestestwo tutejsze ogranicza się do czegoś poza nieustannym czepianiem się innych?

Tak, tak, Gienek. A czarne pazury istnieją tylko w twojej głowie. Każdy bajt ci można sprzedać jeśli się przyda do tępego hejtu.

Odmów spowiadam się Bogu wszechmogącemu i luli, bo bydło wymaga opieki z samego świtu.

Odmów spowiadam się Bogu wszechmogącemu i luli, bo bydło wymaga opieki z samego świtu.

Nie będę cię zabawiać od samego rana, masz od tego swoich gejów z ozorami.

3 minuty temu, Razorblade napisał:

Powiedz mi, czy twoje jestestwo tutejsze ogranicza się do czegoś poza nieustannym czepianiem się innych?

Lubią się jeszcze schizowac, emocjonować, warczeć na ludzi, pisać o chorych łaniach, amebach i pèdofilach, że jak nie ma sensacji to najchętniej by jakaś same stworzyły żeby im się trochę mniej nudziło chyba

Edytowano przez starra mendah balkonova

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Te twoje tępe hejty chyba są wynikiem tego, że nikt cię nie chce oprócz brzuchatego rolnika.

4 minuty temu, Razorblade napisał:

Oczywiście że tak. Jest tu sporo ludzi do których mam szacunek i lubię wymieniać posty. Gdybyś była tu trochę dłużej nie zadawałabyś glupich pytań.

Chociaż tak, najczęściej pewnie komentuję prymitywne hejty i kompromitacje.

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

A ty masz kogo? Nicki na forum? 🤣

Przecież z tobą wstyd gdziekolwiek się pokazać, bo chodzisz w garsonkach jak stara baba i nosisz rajstopy z klinem nawet w domu. O czym z tobą gadać? O sadzeniu marchewki? 😝Prosta wiejska kobieta gotująca gar zupy, która wyzywa kobiety od kureff i nie przebiera w słowach. 

Zlituj się hipokrytko i idź spać,bo jesteś śmieszna pod tym płaszczykiem katoliczki i biedy umysłowej 🙁🤦

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Oczywiście że tak. Jest tu sporo ludzi do których mam szacunek i lubię wymieniać posty. Gdybyś była tu trochę dłużej nie zadawałabyś glupich pytań.

Chociaż tak, najczęściej pewnie komentuję prymitywne hejty i kompromitacje.

Jestem tu prawie 5 lat i nie zauważyłam nic takiego. Głównie się naprzykrzasz.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przecież z tobą wstyd gdziekolwiek się pokazać, bo chodzisz w garsonkach jak stara baba i nosisz rajstopy z klinem nawet w domu. O czym z tobą gadać? O sadzeniu marchewki? 😝Prosta wiejska kobieta gotująca gar zupy, która wyzywa kobiety od kureff i nie przebiera w słowach. 

Zlituj się hipokrytko i idź spać,bo jesteś śmieszna pod tym płaszczykiem katoliczki i biedy umysłowej 🙁🤦

Ooooo. Jest i Madzia 🩵💋 jak zwykle w punkt podsumowane.

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Jestem tu prawie 5 lat i nie zauważyłam nic takiego. Głównie się naprzykrzasz.

A ja tu jestem ze 12 lat, lubię sporo osób i może źle patrzysz.

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Hahahahaahaha. Pieprzowa jest niezwykle bufoniasta i zarozumiała. I ma niezły tupet, bo będąc pozornie bogobojną katoliczką wyłazi z niej prawdziwy diabeł i gdy wpada w szał to nie przebiera w słowach. Oraz lokuje cyce gachom w Internecie. Jak mu tam było, Witek? Który mógłby być jej synem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się