Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coheia26uk

Zerwalam z typem a teraz chce zeby wrocil .....

Polecane posty

Gość Coheia26uk

Zerwalam z moim faetem z ktorym mieszkalam 4 miesiace , bo chcialam swojej przestrzeni , wprowadzil sie do mnie bardzo szybko bo w zasadzie juz na poczatku naszej znajomosci i bylo super do momentu kiedy nieswiadomie zaczal ograniczac moja wolnosc ( albo mnie sie tak wydawalo bo on na pewno nierobil tego specjalnie ale mnie to przeszkadzalo ) Odbieral mnie i wozil do pracy w domu , robil wszystko razem ze mna , pranie sprzatanie gotowanie , zapatrzony we mnie jak w obrazek , bo miesiacach powiedzial ze mnie kocha i takie tam . Zerwalm z nim w bardzo ochydny sposob i wstyd mi z tego powodu le najgorsze jest chyba to ze chyba mi go brakuje , bo pomimo ze taki glupiutki ae dostarczal mi niezlych wrazen ??? Czy warto probowac go odzyskac czy lepiej nie wchodzic 2 razy do tej samej rzeki ????

Różnie to bywa, ale jeśli dla samych wrażeń ma wracać, to szkoda chłopaka.

Gość Coheia26uk
No nie moge powiedziec ze sie zakochalam bo dla mnie nie mozna zakochac sie od tak po miesiacach , ale na pewno to dobry chlopak i wiem ze mielismy dobry poczatek ...

Gość daj se siana

No to jak się nie zakochałaś, to po co z Nim zamieszkałaś? Nic dziwnego, że Cię zaczęło to uwierać. Trudno znieść 24 godziny na dobę obecność kogoś, kogo się zaledwie lubi.

Gość Coheia26uk
hmm , no masz racje ale to sie po prostu stalo , wiesz jak na poczatku jest fascynacja druga osoba , chce sie ze soba spedzac jak najwiecej czasu , tym bardziej jak sie sporo pracuje wiec tych momentow jest malo , tak wiec wsplne mieszkanie to dobre wyjscie , co prawda nigy o tym nie dyskutowalismy on po postu zaczal bywac coraz czesciej , zostawiac swoje rzeczy i ot tak ... A potem doszlo do tego ze prawie nie mogam sobie sama nog ogolic , jestes kobieta wiec wiesz o czym mowie , kazda z nas potzrebuje oddechu .

Przemyśl to dobrze. :D Przecież On na pewno nie zmienił się od tego czasu, będzie podobnie. Chyba, że... chyba, że Jego nieobecność jest dla Ciebie bardziej przykra, niż obecność. I ten czas uzmysłowił Ci, że jednak chcesz Go mieć przy swoim boku. Tylko nie zrób Mu krzywdy nieprzemyślaną decyzją. Znowu się wprowadzi, a Ty za chwilę zatęsknisz za spokojem i wystawisz mu walizki...

Gość Coheia26uk
DZieki :) To jest wlasnie cale sedno !!! Cenie sobie jego towarzystwo ale cenie sobie takze swoje poczucie swojej przestzreni , czasu tylko dla siebie . Nie chce mu zrobic krzywdy bo to mlody chlopak 5 lat mlodszy ode mnie , natomiast teraz z koleji mam za duzo tej swojej przestrzeni . Ehhh i tak zle i tak nie dobrze , musze chyba najpierw sama dowiedziec sie czego chce ..

Gość buhahahhahahaahaha
normalnie ze warto Dla tych wrażeń własnie i dlatego że taki głupiutki hehehehehheheh .Niezłe trolku opowiadanko :)

Gość Coheia26uk
A ciebie kto o zdanie pytal ???

Gość karabinowy maszynista
"zerwalam z typem" Dobre dobre...gdzie Ty sie polskiego uczylas? W zawodowce?

Gość Coheia26uk
no to dorzuciles swoje 5 gr do tematu :))) dzieki by the way lubie " malomiasteczkowy " slang ...