Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polipoli9

Brak okresu podwyższona temp

Polecane posty

witam mianowicie uprawialam petting 1 marca i 10 ale 10 to dni nie plodne. doszlo do wytrysku partner ni dotykal siebie a pozniej mnie ale bardzo sie boje bo nie mam okresu 2 dni juz i mam podwyzszoną tempke. bardzo sie boje okresy mam reegularne 28 dni w styczniu 24 w lutym 20 i teraz mial byc 20 a njie ma. Dużo jem tak jakoś mnie napada ale tochyba za wczesnie na jaki kolwiek oznak ciąży jeżeli mineło tak niewiele czasu. owulke jezeli policzyć 14 dni to mialam 4 marca a robilam to 1 marca wiec 3 dni. Prosze o odpowiedź czy to możliwe jeżeli nie było wytrysku we mnie. NIe mam pewności czy nie poleciało mi nic na wargi sromowe ale bardzo sie boje a jezeli by polecialo to plemniki żyją 72 godz a to są 3 dni od tego czasu co to robiłam. A jezeli chlopak robil tak ze wylatywało ze mnie więcej śluzu to dobrze czy źle wiecie o co chodzi prosze o odp szybko bardzo prosze

Gość izkkkkkkkkkka
podwyższona temp występuje przed okresem;)

odam że w w środe 12.03 mialam 38 gorączki ciała a pożniej coraz więcej aż do 39. a teraz tak miałam 37.8 ale czy taka temperatura wysoka występuje w ciąży? a jezeli owulacja mialam 4 marca to mysle ze nnie powinna byc taka wysoka po tylu dniach od owu tylko o kilka kresek wyższa

Nie. powyżej 38 nie ma nic wspólnego z ciążą a 39 nadaje się już do zbicia, to stan patologiczny. \"Zwykła\" choroba a nie ciąża.

To nic, po wyrywkowych temperaturach nic sie nie da powiedzieć prócz tego, że jest 37. Finito. Nie ma co na siłę podciągać pod ciążę skoro to o ciąży tyle znaczy, co o wichurze w Himalajach.

autorko najlepiej chyba zrobić test:) skoro okres Ci sie spóźnia to możesz go zrobić choćby teraz!

Ale uparta jesteś. Byłas chora miałaś temperaturę, teraz został stan podgorączkowy i tyle. Jeżeli przy tym, co opisałaś zaszłabys w ciążę, to byłby chyba taki pierwszy przypadek, o którym słyszałam.

jesteś tego pewna ? no a brak okresu ? boże tak się boje wszsędzie piszą że podwyższona temperatura jak to czytam to wysiaddam normalnie. Czyli twierdzisz ze to nie mozliwe ? tearz caly nczas mam tą 37,4 od 12.03 taka wysoka boże. A okresu nie ma 4 dni już a miałam gardło chore bolało mnie byłam u lekaża ale powiedziała że nie wie skąd u mnie ta gorączkas to to mnie jeszcze bradziej dołuje

Gość lasssska
Weź dziewczynko zrób sobie test i daj nam wszystkim spokój!!! Znalazła sie kolejna naiwna, która sądzi, że tu internetowi ginekolodzy siedzą. W takich sytuacja zawsze się zastanawiam co będzie jak pójdziesz do lekarza i on powie "ciąża". A Ty wtedy co? "Pan się myli panie doktorze, bo na kafeterii pisali, że to nie realne". Koniecznie napisz jak juz ten okres dostaniesz. Dziewuchy zaczynaja takie tematy, a potem jak już sie okazuje jaka jest prawda, to zapominają tu napisać.