Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnsmile

czy luteina moze wywolac okres bedac w ciazy????

Polecane posty

witam wszystkich i potrzebuje odpowiedz na pytanie zawarte w temacie. a teraz konkretniej. Otoz minely dwa miesiace od mojego ostatniego okresu. jakis tydz czasu zaczelam brac luteine, i dzis dostalam okres-ale marny!!! czy moge byc w ciazy??? zrobilam juz 3 testy,wynik negatywny!!! ale dalej mysle ze moge byc w ciazy, brzuch mi rosnie, tak mi sie wydaje. To nie bylaby dla mnie tragedia, mam 22 lata, narzeczonego w tym roku bierzemy slub, ale nie mam mozliwosci isc do ginekologa bo jestem poza granicami kraju, w polsce bede za 4 tyg, a ta mysl mi spac nie daje, moze ktos mial podobne doswiadczenie??? dziekuje za jakakolwiek pomoc

Gwałtowny spadek progesteronu może powodować krwawienia w ciąży. W Twoim przypadku - zrobiłaś 3 testy i wyszły negatywne, raczej nie myślałabym o ciąży, w jakim odstępie czasu robiłaś testy?

Gość jakomo
nie jezeli jestes w ciazy po luteinie nie bedzie krwawienia

jakomo - jk jest się w ciąży to się luteiny nie odstawia stąd nie ma krwawienia a jak się ją odstawi to może wywołać poronienieAutorko, jak robiłaś testy przed podstawieniem luteiny to wszystko gra.