mnsmile 0 Napisano Marzec 20, 2008 witam wszystkich i potrzebuje odpowiedz na pytanie zawarte w temacie. a teraz konkretniej. Otoz minely dwa miesiace od mojego ostatniego okresu. jakis tydz czasu zaczelam brac luteine, i dzis dostalam okres-ale marny!!! czy moge byc w ciazy??? zrobilam juz 3 testy,wynik negatywny!!! ale dalej mysle ze moge byc w ciazy, brzuch mi rosnie, tak mi sie wydaje. To nie bylaby dla mnie tragedia, mam 22 lata, narzeczonego w tym roku bierzemy slub, ale nie mam mozliwosci isc do ginekologa bo jestem poza granicami kraju, w polsce bede za 4 tyg, a ta mysl mi spac nie daje, moze ktos mial podobne doswiadczenie??? dziekuje za jakakolwiek pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mnsmile 0 Napisano Marzec 20, 2008 nie wierze ze nie ma nikogo kto nie mogl by pomoc......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnesita 0 Napisano Marzec 21, 2008 Gwałtowny spadek progesteronu może powodować krwawienia w ciąży. W Twoim przypadku - zrobiłaś 3 testy i wyszły negatywne, raczej nie myślałabym o ciąży, w jakim odstępie czasu robiłaś testy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakomo Napisano Marzec 21, 2008 nie jezeli jestes w ciazy po luteinie nie bedzie krwawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 21, 2008 jakomo - jk jest się w ciąży to się luteiny nie odstawia stąd nie ma krwawienia a jak się ją odstawi to może wywołać poronienieAutorko, jak robiłaś testy przed podstawieniem luteiny to wszystko gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach