Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sytuacja

mój chłopak jest złosliwy

Polecane posty

Gość sytuacja

odgryzam się,czasem sama jestem złośliwa,ale czasami ta jego złośliwość i żarty mnie wkurzają...wasi tez tak mają?

Gość chce mieć
nad Tobą władzę...

Gość sytuacja
tak własnie jest :) wiem ze chce miec władzę,jest facetem i fajnie chce ze by sie tak czuł,ale ja nie moge byc za bardzo uległa bo iem ze on tego tez nie lubi

Gość chce mieć
z tego co napisałaś to można prawie ując w zabawę w kotka i myszkę,ale tak nie jest..To jest życie i jeśli stanowczo nie sprzeciwisz się,nawet gniewając się ostro,będzie coraz gorzej.

Gość Esmeraldziaaa
Mój też czasem jest złośliwy, ale wiem, że nie robi tego żeby mi zrobić przykrośc czy coś, poprostu tak ma i czasem coś złośliwego palnie :P Jeśli przesadzi, to zawsze przeprasza. Nigdy jednak nie dorowadziło to do żadnej sprzeczki, czy cuś :) Co więcej uważam, że to taki akcencik dodający smaczku...:)

Gość sytuacja
nie wiem czy po prostu jak bedzie złosliwy olac to,powiedziec zeby przestał czy strzelic focha.Moze jak zaczne to olewac to mu sie znudzi.albo i nie...

Gość Esmeraldziaaa
To zależy też , jak to rozumiesz. Na czym polega ta Jego złośliwośc, możesz podać jakiś przykład?

Gość sytuacja
np.jak widzi wyjątkowo brzydkie buty w okropnym kolorze to mówi że na pwno marze o takich bo to w oim stylu,wiem ze to na zarty ale wkurza mnie to

Gość Esmeraldziaaa
No mojemu czasami zdarza się tez powiedziec coś własnie w takim stylu. Często sie odgryzam, bo tez potrafię być złośliwa. Czasem to olewam, a jeśli uważam, że przesadza to Mu mówię, że ma przestać byc złośliwy i tyle. U mnie to działa :)

Gość sytuacja
a też jest tak mało wylewny? okazuje uczucia ale o tym nie mówi

Gość Esmeraldziaaa
Raczej nie. Potrafi mówić o uczuciach... mówi mi, że mnie kocha itd. co prawda rzadziej niż na początku ale mówi czasami , nie ma z tym problemu.

Ech, żarty, które mi podcinają skrzydełka..Najbardziej wkurza mnie to, że ja nie raz prosiłam żeby tego nie robił i co? NIc, bo podobnie jak u Esmeraldzi - on nie robi tego po to, aby mnie zranic. Staraj się nie brac za mocno do serca tych uwag

Gość sytuacja
nie biorę tego do siebie:) kiedys mu powiedziałam zeby przestał w pewiem sposób do mnie mówic i tego nie robi. Bradziej martwi mnie to okazywanie uczuć,albo raczej jego brak,za miesiąc minie rok odkąd zaczelismy sie spotykc a ja nigdy nie usłyszłaam'kocham',sama tego tez nigdy nie powiedzialam,nie wiem moze to za wczsnie..

Gość Esmeraldziaaa
Dla mie to dziwne, że po roku bycia razem żadne z Was nie powiedziało drugiemu "kocham " . Mój facet powiedział mi, że mnie kocha po 4 miesiącach znajomości. Ale to przeciez nie jest odgórnie określone i zależy od wielu rzeczy, tak mi się wydaje... A może to Ty pierwsza powinnaś Mu powiedzieć, że Go kochasz ? Może to by Go w jakis sposób ośmieliło:)

Gość złośliwa samica 30
:D Dogryzaj Mu czasem,a zobaczy jak to jest.A na słowo kocham warto jest czekać.:)

Gość Esmeraldziaaa
Oczywiście, że warto jest czekać, bo to najpiękniejsze co można usłyszeć od kochanej osoby:) Co nie znaczy, że nie mozesz powiedzieć Mu tego jako pierwsza:)

mój mąż też jest z tych zlosliwych i wrednowatych- ale ma poprostu taki charakter- uważam że jak człowiek chce z kimś być- to musi zdawać sobie sprawę z wad partnera i je pokochać razem z nim

Gość Esmeraldziaaaa
Zgadzam się z Ike :) Czasem ta złośliwość wynika z charakteru to prawda :0 Bo jeśli ktos swoimi niewybrednymi uwagami celowo rani bliskie osoby - to już inna bajka :/