Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka-sobie-babka

Lunatycy istnieją?

Polecane posty

Gość taka-sobie-babka

Normalnie wstalam rano i co widze? no wlasnie nic. Synek zniknął.Myslalam ze sie schowal łobuz mały,ale nie znalazlam go w domu.Spanikowana wyszlam do sąsiadki,...a on u niej smacznie spal na kanapie jakby nigdy nic.Sąsiadka o 3 w nocy wpuscila go do siebie bo pukal i powiedzial ze poszlam na zakupy i jest sam,a przeciez spalismy w tym samym lóżku.I on nic nie pamiętał z tego zajścia. Czy to możliwe ze to lunatykowanie?Czy komuś z was się to przytrafilo?

Gość la-luna
ja też tam mam

Gość Angela_1
Ja w nocy lunatykuje idę i dobijam się do drzwi jak by nie były zamknięte to bym spadła nie raz ze schodów mieszkam na poddaszu mam 12lat kiedyś byłam bardzo zmęczona położyłam się spać miałam zamknięte drzwi do pokoju i obudziłam się wychodząc przez drzwi poszłam spać za chwile tak samo się obudziłam położyłam się okazało się że bez poduszki byłam i wstałam po nią najczęściej mamami opowiada śpi za ścianą a rano mówi : Angelika wczoraj lunatykowałaś chciałaś wyjść przez drzwi od mieszkania ruszałaś kluczami ja sie pytałam gdzie idziesz a ty że do wc a ja że tam jest wc a ty że dobrze wiesz gdzie jest wc. Jak mama to mi nie raz mówi to ja jestem w ten dzień nie wyspana nie raz mnie coś do tego boli:(

Gość Angela_1
Mam dla pani radę niech pani czujnie śpi bo dziecko może często chodzić ja do tego jeszcze mówię przez sen życzę Smacznego jajka i wszystkiego dobrego lanego dyngusa oczywiście nie do przesady żeby później nie być chorym:D

Gość tez matka
moje dziecko lunatykowalo w dziecinstwie,wyroslo jakos z tego;) Nigdy nie probowalo otwierac okien-naszczescie.Z drzwi wyjsciowych wyciagaliśmy klucze;).Rano nic nie pamiętalo.

moja kuzynka lunatykowala kiedys, jak jest teraz to nie wiem , bo nie pytam , ale nie raz albo buty w korytarzu przestawiala, okna otwierala i wychodzic chciala itp. :o

Gość kaja___
ja jestem lunatyczka ale lunatykuje tylko jak sie pelnia zbliza księżyca i pelnia jest. np. moja siostra mowila ze wstalam w nocy podeszlam do okna i sie gapilam przez okno (pewnie na ksiezyc akurat pelnia byla) albo ze dwa dni temu mama mowi ze bylam dzis w nocy u niej w sypialni i zaczelam cos gadac o kocie zeby go na smycz wziasc i na spacer z nim pojsc (nic nie pamietam). jak bylam dzieckiem ponoć o wiele czesciej zdarzalo mi sie lunatykować.

Gość księżyc nie ma nic do tego
to mózg, e ksiezyc

Gość 21_lat
ja kiedys podobno w piłke grałam