Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadkowyyyy

dlaczego dziewczyny nie daja szans chlopakom na wozkach inwalidzkich??

Polecane posty

Gość wypadkowyyyy

tylko od razu ich skreślają??? Czemu tak jest ? Dlaczego kobiety sa takie podle i bezczelne ??

Gość joostin
A faceci dadza szanse dziewczynom na wozkach?

Gość sorry nie genarlizuj
jesli facet bylby ok to mi by to nie przeszkadzało

Gość wypadkowyyyy
daja daja widze mnostwo swoich niepelnosprawnych kolezanek z facetami tylko kobiety sa takie bezczelne i czasem chamskie ale taka ich natura

etam, przesadzasz.. moja kolezanka wyszla za maz za faceta na wozku. moze po prostu masz zle doswiadczenia.... radze poszukac dziewczyny, ktora ma w glowce poukladane a nie tylko slicznie sie usmiecha 🖐️

Gość prowizorka
wypadkowyy - sam jestes podly i bezczelny skoro wysuwasz tak pochopne wnioski. do milosci nie zmusisz nikogo.

Gość znasz wszystkie dziewczyny
na swiecie??/skąd wiesz że wszystkie???nie znasz mnie

e tam. nie zawsze - ja sie np kochałam w chłopaku na wózku :P:P a tak w ogóle . po co Ci dziewczyna która musisz do siebie przekonywac (bo ma juz uprzedzenia do ludzi niepelnosprawnych? ) Grunt to nie użalać się nad tym - starać się życ jak pełnosprawni - pokazać się takim .zdaje sobie ze nie byłam w takiej sytuacji i to moze byc trudne. Ale znam właśnie takich ludzi - chocby chłopak z początku topiku- poznałam go na siłowni - niesamowite(cwiczył po prostu same ręce) .

Gość asdfds
hmmm ogolnie na swiecie krazy wiele pozytywnych opinni na temat kobiet - im dluzej sie zyje tym szybciej sie dostrzega ze kobiety nie sa jakies wyjatkowe - powiedzialbym ze gorsze pod wzgledem moralnym od facetow... bo wszystkie swoje wystepki ukrywaja albo obarczaja wina za nie mezczyzn... szkoda ze ktos taka propagande rozprzestrzenia - ze jest sie mlodym i sie to 'chłonie' a potem swoje trzeba przezyc zeby sie zorientowac jak jest naprawde...

Gość gddfd
jak jestes przystojny to zawsze jakąś znajdziesz. zycze powodzenia

Gość nigdy ne skreslilam
chlopaka na wozku ;) Nie mialam okazji :classic_cool:

A skąd pomysł, że to właśnie z tego powodu? Może co innego jest z Toba nie tak

bo chlopak, ktory porwal mnie do tanca, z ktorym scigalam sie w deszczu, ktory nosil mnie na barana mial wieksze szanse, mam mu teraz giry przetracic zebys sie lepiej poczul ?

Gość bo jak jestes na wozku
to masz slabe geny zeby pokryc samice

nie każdy chce brać na siebie taka odpowiedzialność

Gość moim skromnym zdaniem....
dlatego ze lubia seks...

Gość ANTA23
A Ty mozesz uprawiac seks, czy nie?

Gość bo jak jestes na wozku
bo kazda kobieta lubi byc traktowana jak ksiezniczka i facet ma kolo niej latac i jej dogadzac i na nia zarabiac a ty masz slabe geny i pracy tez nie znajdziesz

Gość wypadkowyyyy
jestem spralizowany od pasa w dol

Gość ANTA23
czyli tak czy nie?

czyli zostaje tylko mineta :P sory stary, ale szukaj lasek w oazach i jakichs zborach religijnych

to że zadałeś takie pytanie i takim bulwersującym tonem rozmawiasz tutaj na forum z miejsca Cię u mnie skreśla. To, że jesteś na wózku to myślisz, że Ci wszystko wolno? czego oczekujesz? że jakaś kobieta się nad Tobą zlituje? jeśli nie chcesz litości to zacznij się najpierw zachowywać jak człowiek normalny a nie podkreślający swoje inwalidztwo. Musisz zrozumieć, że jako osoba niepełnosprawna możesz tak naprawdę robić większość rzeczy tak, jak normalny człowiek. Kobiety boją się takich mężczyzn, a dokładniej ja się boję, nie jego sAMEGO, tylko tego, że nie zdołam pomóc mu we wszystkim czego on by ode mnie oczekiwał. Wiesz, znam wielu ludzi na wózkach, wielu sparaliżowanych od pasa w dół, mających rodziny, żony, dzieci, pracujących...i wiesz dloaczego tak mają? nie dlatego, że mają szczęście tylko potrafili wziąć się w garść i nie użalać nad swoim nieszczęściem tylko pokazać kobietom na którym im zależało że to nic, iż brakuje im nóg...poza tym są normalnymi facetami.

mądrze napisalas... zacznij sie autorze najpierw zachowywac jak normalny facet, to problemy z kobietami znikna same... Ps i kup dobry wielofunkcyjny wibrator :P

Gość a ja moge zrozumiec
tego chlopaka. latwo wam powiedziec zachowuj sie jak normalny facet:/ nie wiecie ile ograniczen stanowi wozek... i mozna w koncu popasc we frustracje...

a właśnie że wiecie ile ograniczeń stanowi wózek inwalidzki i przestań pisać głupoty. Bop tu nie chodzi o wózek tylko o chęci. Może sie tak użalać nad sobą całe życie. mi to lotto...szczerze pisząc...ale niech się najpierw nad tym zastanowi. Ja nie napisałam że ma w 100% być pełnosprawny, bo taki na pewno nie będzie całkowicie ale walczyć musi a nie mieć własnie takie zdanie jak Ty własnie napisałas, że jest tyle ograniczeń że nic mi nie można robić co chcę. Jezu co za podejcie. No fantastyczne wręcz. życzę powodzenia. I przypominam że większość miejsc, rzeczy można przystosować do wózka, jak i powoli miasta się do nich przystosowują. czy tylko on jeden na świecie jeździ na wózku? Jej nie rozbrajajcie mnie. Chcesz autorze litości? To ja się nad Tobą zlituję. podam Ci adres fundacji, która pokaże Ci na co Cię stać, albo rusz się i sam zacznij działać. główę chyba masz sprawną??? a może i nie ....

Gość misio kudłacznik
daj,ze spokoj co za glupoty piszesz😠

zapamiętajcie sobie kochani jedno: jeśli głowa osoby niepełnosprawnej jest sprawna to tak naprawdę ta osoba może osiągnąć wszystko. Z czyjąś pomocą lub bez. A już na pewno rozkochać w sobie kobietę bo do tego nogi rzadko kiedy są potrzebne. To jest moje zdanie. A Wy oczywiscie macie prawo mieć swoje.

"tego chlopaka. latwo wam powiedziec zachowuj sie jak normalny facet:/ nie wiecie ile ograniczen stanowi wozek... i mozna w koncu popasc we frustracje..." to smigaj do niego, skoros taka wyrozumiala... on ma tego pecha, e jest niepelnosprawny... tak wyszlo - nie jego wina, ale to on powinien specjalnie przylozyc sie do tego, by byc normalny... a on by tylko chcial, nic samemu nie robiąc...

Gość zadam niedyskretne pytanie
jak to właściwie jest gdy człowiek jest sparaliżowany od pasa w dół??? chodzi tu o seks, czy taka kobiety lub mężczyzna czują orgazm??

Gość zadam niedyskretne pytanie
odpiszcie do chuja wacka :classic_cool: