Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriczerka

Czy to już jest anoreksja ???? Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość Kriczerka

Chodzi o moją bardzo dobrą kumpele. Podejrzewam, że grozi Jej anoreksja...o ile już jej nie ma. Nie jest jeszcze tak chorobliwie chuda, jak dziewczyny na tych strasznych zdjęciach. Ale schudła i trochę to po niej widać, nie zwierzała mi sie jednak, że sie odchudza.... A zaniepokoił mnie fakt, że ostatnio kiedy u mnie była, to moja mama jak to mama postawiła obiad.... Następnego dnia mój brat znalazł pod oknem w krzakach kotleta i kilka ziemniaczkow. Musiała je wyrzucić z okna, gdy mnie przez chwile nie było. Nie wiem, co o tym myśleć... tak przeciez robią anorektycy. Powinnam powiedziec o tym jej mamie ?

Gość ze tak powiem...
powinnas. nawet sie nie zastanawiaj, jesli ci na niej zalezy.

Gość nie wtracac
moze to typnie jadka i mało co jej smakuje wstydziła sie ze zostawia zeby nie robic przykrosci twojej mamie i nie wyiśc a niewyhowaną ja tak nie raz robie i raz mniepodejrzewano a anoreksje

Gość do Arafaciii
Przeciez wiadomo, że anorektyczka sie nie przyzna do tego i będzie sie zarzekała, że choroba jej nie grozi wiec rozmowa z nią nie ma sensu. Pogadaj z jej matka, jak amsz powazne podejrzenia, nie zawadzi. Ale moze najpierw poradź sie własnej mamy i o tym z nią pogadaj.

Gość p.seudonim
A moze po prostu obiad jej nie smakowal?

Gość Kriczerka
Obiad Jej nie smakował ? To mogła zachować się po ludzku i poprostu powiedzieć, a znamy sie dobrze, więc chyba nie miałaby z tym problemu. Martwie się, bo sporo schudła, zauważają to tez inne osoby, choć Ona nie wspominała, że sie odchudza czy coś....zresztą była szczupłą osobą .

Gość no niestety
sama jestem anorektyczka od 9 lat, z roznymi fazami czasem chude a czasem wracam do siebie bo wyleczyc to calkiem ciezko, obecnio znow nie jem i tez juz znow widac ze wga leci, anorektyk nigdy nie przyzna sie ze sie odchudza, powie ze nie jest glodny, ze jadl juz, ze nie smakuje, ze ze stresu schudl, ze cwiczy duzo i bedzie wmawial ze je i to duzo. niewiele jestes w stanie zrobic, jesli ona sama nie dojdzie do tego ze jest chora to nikt jej niepomoze. ja sie opamietalam przy wadze 30kg i jak stracilam prawie wszystkie wlosy:/ a teraz znow nie jem , do tego caly czas tussi biore:/ to choroba duszy...

Gość może wpadała tu
na forum kafe,gdzie panuje moda na nabijanie się z nieco puszystych dziewczyn...no i się bardzo przejęła...

Gość może wpadała tu
no niestety życzę Ci wszystkiego,co najpiękniejsze,a przede wszystkim wiary w siebie i woli zawalczenia o włane szczęście.....