Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleve

relacja prof/studentka roznica wieku rok

Polecane posty

Gość artyuiop
elve...> ja tez mialam podobne niektore jego zachowania identyznie jak moje...

Gość eleve
hahaha ja uchodze za totalnie nie powazna, ale taka co jak juz cos powie to madrze...

Gość a czy ja mam szanse
dziewczyny a jakie ćwiczenia z nimi macie?

Gość artyuiop
ja juz nie mam, ale i tak wole nie ujawniac

Gość eleve
arty a zafascynowalas sie jego przedmiotem ?? ps. hahah moj zupelnie wymiekl jak go poprosilam zeby strescil mi cwiczenia na ktorych nie bylam, tuz przed egzaminem i opowiedzial artkuly ktore trzeba bylo na nie przygotowac, wiec leserki maja szanse

Gość eleve
international trade.... czysta teoria mniam a ty ??

Gość artyuiop
jego przedmiot byl ok, ale byly inne ktore wolalam, a sztucznego zachwytu wolalam nie udwac. dobre z tym streszczeniem :)

Gość eleve
jeszcze najpierw udal oburzonego moja prosba, a potem mi strescil i dobrze bo polowa pytan na egzaminie byla na ten temat... nie wiem czy to przypadek czy nie... raczej tak bo kto inny ukladal pytania

Gość a czy ja mam szanse
ja mam znim rachunkowosć i niespecjalnie mnie to akurat pasjonuje..gdyby niejego osoba ni ebyłoby mnie na ani jednych cwieniach

Gość eleve
buahahaha ja na jego chodzilam zeby sie mu przygladac, dopiero uczac sie uznawalam ze jednak to bardzo ciekawe a on zbawia swiat (pracuje nad rozwojem afryki) a co studiujecie dziewczyny ??

Gość a czy ja mam szanse
ja zarządzanie i marketing

Gość artyuiop
po raz kolejny nie chce pisac o konkretach, pewnie przesadzam, ale robie to dla bezpieczenstwa...

Gość eleve
ja ekonomie miedzynarodowa 4 rok, a wy ?

Gość a czy ja mam szanse
kurcze myślicie że oni mogą to sobie teraz czytać i uśmiechac się od nosem:)??Swoją drogą świat jest mały....wiec jest to prawdopodobne....Jezeli to czytasz kochanie....KOCHAM CIE!niemoge ci tego powiedziec wprost po sie wstydze to napisze:D:P

Gość artyuiop
watpie ze czytaja takie glupoty ;). w sumie moja historia jest juz skonczona, dosc dlugo go nie widzialam nawet przypadkiem, ale uczucie dlaej jest silne...

Gość eleve
Moj nie moze, wlasnie dlatego jestem na polskim forum chociaz myslalam zeby wejsc na francuskie i nie odwazylam sie hihihi ale i tak to powiem ARTHUR JE T'AIME

Gość artyuiop
:)

Gość artyuiop
mój wie że go kocham, no jak tego nie zauważył, to coś z nim nie tak...

Gość eleve
powazni naukowcy nie czytaja takich rzeczy... chociaz moj dyskutowal juz ze mna na temat tego jakie imie powinny nosic schody w moim mieszkaniu i jakie sa moje fantazje na temat znanych ekonomistow

Gość eleve
buahaha ja jestem ciekawa czy moj to zauwazyl.... ja zauwazam ze on mnie bardziej lubi niz lubi

Gość eleve
czlowiekowi az chce sie studiowac dzieki nim...

Gość artyuiop
no właśnie a z definicji nie powinni ;), ale faktycznie bywa różnie, też mi się wydawał taki powazny, ułozony na początku, dopiero później zobaczyłam jaki jest zagubiony i samotny w gruncie rzeczy....

Gość eleve
naukowcy wszyscy sa troche zakreceni, wlasnie dlatego sa tacy fajni :))

Gość artyuiop
no fakt mi wszystko to jest miłe i dowartościowujące, że akurat na ciebie zwrócił uwagę...

Gość hahahahahahahhaaa
nie poszłam spać:) tylko czytam was dalej!:Mój nie wie i nigdy sie nie dowie...Pozostaje mi sobie marzyć..Ja to sie nawet wstydze przed samą sobą..wiec nie jestem wstanie tgo napisać..Jeszcze pół roku tem do szalenstwa kochałam swojego faceta a teraz zamiast gadac z nim na gadu udaje że spie i gadam tu z wami o mojej chorej neidojrzałej fascnacji człowiekiem z którym prawie nie gadam..

Gość dziewczynyyyyyyyy
a czy ci wykladowcy w ktorych jestescie zabujane podobaja sie tez innym studentką?

Gość eleve
hahahahahahaha ale moze to przejsciowe chwilowe znudzenie ?? w koncu tamtego prawie nie znasz chociaz pociesze sie ze ja lecialam na Arthura tez jeszcze go nie znajac dla mnie to kompletne wyroznienie ze zwrocil na mnie uwage, w ogole jakos wyleczylo mnie to z kilku kompleksow jakie mialam

Gość artyuiop
hahahaha...> tez mialam takie wrazenie ze kompletniemi odbilo, bo jak to sie zaczynalo tez z nim nie gadalam, do tej pory zastanawiam sie co to jest, co to bylo...

Gość hahahahahahahhaaa
ja robiłam wywiady i....mój się jednym pdooba bardzo a drugim ani troche..Podoba się dziewczynom pewnej kategorii...a nie podba się takim pustym wymalowanym lalą co to marzą o opalonym ciemnym bunecie z włoskami na zel..Ale to lepiej...nie chciałabym by każda da niego wzdychala:)

Gość eleve
moj tak srednio... moja najlepsza kolezanka go nie znosi bo uwaza ze ja niesprawiedliwie ocenil itd... ale kilku innym sie podoba :( chociaz wiem ze raczej tylko ze mna sie zaprzyjaznil