Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chwileczke....

zostaje semiwegetarianką......ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość złośliwa samica 30
Po prostu nie jest żadną Wege,tylko to tak nazwała.

Gość No i znó kłótnie
:o

Gość hmmmmmmmmhhmgmmm
zadne klotnie ale niech sie SEMI-WEGETARIANka (?) Nie dziwi ze nikt jej nie zrozumie, bo ani wegetarian, ani tez co zre mieso nie zrozumie takiego polsrodka :P

Gość hmmmmmmmmhhmgmmm
w aspekcie IDEOLOGICZNYM oczywiscie :P bo generalnie to mnie to rybka co kto i kiedy

Gość Karoll88chus
ja jestem nią od 9 lat .... a mam 14 lat .... do tej pory nie wiedziałam jak to się nazywa bo mi nie smakuje czerwone mięso i wzbudza we mnie obrzydzenie zawsze jadłam tylko kurczaka i ryby

Gość on wegannnn
ja jestem weetarianinem od lat 5 weganinem od lat 3 i witarianinem od nowego roku :)

Gość on wegannnn
ja uważam, że bardzo fajnie iż autorka postanowiła ograniczyć mięso, każde ograniczenie mięsa warte jest pochwały, zastanawia mnie czy również wyeliminuje kupno skórzanych wyróbów - które są robione z mięsa ssaków... one sa nam bardzo bliskie i najpodobniej do człowieka odczuwają stress, strach, ból...

Człowiek jest drapieżnikiem, natura tak go stworzyła. A drapieżniki nie żywią się roślinami. Ja sadzę że najlepsza jest zróżnicowana dieta. Ważne żeby jeść a nie żreć :-)

ja jestem wege. od 8 lat ze względów IDEOLOGICZNYCH. -nie brakuje mi tego smaku, nie mam problemów ze zdrowiem, sumienie mnie nie gryzie :) skórzanych/ futrzanych rzeczy nie potrzebuję :) kosmetyków NIEtestowanych na zwierzętach zawsze szukam :) ...DO KOLEGI POWYŻEJ:człowiek nie jest DRAPIEŻNIKIEM (durniu) -gdyby tak było byłbyś w stanie iść do lasu i dowolnie upatrzoną sarenkę DOGONIĆ, ZŁAPAĆ PAZURAMI I ZAGRYŹĆ.po czym zjeść na surowo z wnętrznościami :) ..TAK WŁAŚNIE DZIAŁAJĄ DRAPIEŻNIKI. a nie człowiek. xD xD xD nie kompromituj sie , plisss... bo naprawde robisz z siebie półgłówka xD

człowiek jest wszystkożerny ale nie ma żadnych przeciwskazań żeby być wegetarianem czy weganem -ponieważ : jest tyle dostepnych róznorodnych artykułow spozywczych roślinnych, że można sobie wszystko dostarczyć nimi bez potrzeby jedzenia rzeczy ze zwierząt. -a prymitywny człowiek nie miał dostepnych od razu róznorodnych owoców,warzyw czy orzechów, i musiał sie zapchać upolowaną zwierzyną. znam paru wegetarian i wegan mają się dobrze od wieeeeelu lat. sama przechodze na weganizm na kilka dni czy tygodni jak mam prolemy z linią :P jednak nie mam motywacji aby być cały czas i jem co lubie...