Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaa

Solarium a karmienie piersią

Polecane posty

Gość kaskaaaa

Hej. Mam pytanko. Czy matka karmiąca piersią może chodzić na solarium?? Chodziłyście??

Gość chyba zartujeszzz

Gość alicja21
ja chodziłam w pierwszej i drugiej ciąży a potem jak karmiłam. Nic sie nie stało. Nie słuchaj tych dewot :D

Gość mimmalaaa
zrezygnuj z farbowania wlosow bo farba szkodzi, zrezygnuj z solarium bo szkodzi, z palenia, picia, kawy, herbaty i wszystkiego. wyglądaj jak te rozdęte matrony na ulicach z wózkami a potem czekaj na odejście męża :) Powodzenia

Gość alicja21
Jak sie tak boisz odstaw dziecko, niech je z butelki

Gość kaskaaaa
Nie chcę odstawić dziecka od pieri.. mleko mamy jest niezastapione i póki nie wróce do pracy mam zamiar karmić. Przed ciążą chodziłam na solarium, ale w czasie ciąży ani razu tak samo teraz jak karmie. Ale właśnie się tak zastanawiałam nad tym, żeby pójść tylko niewiem czy moge, czy to nie wpłynie na laktację...

Gość ziuta.. z bydgoszczy
Dla pracy zrezygnujesz z karmienia a dla urody nie ? No chyba wygląd jest ważniejszy ! Tyle się czyta o tych porzuconych żonach. Tu koleżanka miała racje. Dbaj o siebie na Boga dziewczyno !

Gość kaskaaaa
Dbam o siebie..z tym,że z solarium zrezygnowałam, bo nie wiem czy można. A do pracy to nie mam wyjścia, jak wrócę to nie będe mogła karmić, a wrócić muszę bo mam małe zarobki, a facet już mnie i tak zostawił i to jeszczę w ciąży..dlatego będąc samotną matką staram się być bardziej atrakcyjna:P

Mój Boże tak Ci współczuje. Drań jeden. Degenerat. Świniak paskudny. Nie załamuj się. Na pewno poznasz jeszcze kogoś choć nie ma co ukrywać ciężko będzie z dzieckiem :( Bądź silna !

Gość kaskaaaa
Dzięki bardzo.. staram się. A z ojcem dziecka to spotkam się w sądzie za dwa tygodnie i tak go urządze, że pożałuje..:)

Gość no cóż.....
zrezygnowalam z solarium, alkoholu, papierosow, farbowania wlosow (mam swoje sliczne ciemne) nawet z Colą uwazam, poniewaz twierdze ze decydujac sie na dziecko powinnam to zrobic, przynajmniej na okres ciazy, kiedy nosze pod serduszkiem to malenstwo nie mniej jednak wygladam swietnie, dbam o siebie i nie uwazam ze jestem mniej atrakcyjna niz przed ciaza, wrecz przeciwnie:) moj maz uwaza ze wygladam baaaaardzo dobrze i seksownie, dziewczyny to nie solarium czyni z was bardziej atrakcyjne... zadbajcie o siebie, kupcie fajnego ciuszka, zrobcie makijaz, nie przytyjcie!!!!! to jest najwazniejsze, a nie palenie, picie i solarium:(:(:(

Koniecznie jak największe alimenty !!! To świniak no !

no cóż..... mówisz mąż uważa za sexowną ? Uważaj lepiej bo tu nie jeden już twierdził, że nienawidzi dużego biustu :) po czym odchodził do cycatej lali :)

Gość kaskaaaa
Ja nie palę, nie piję i zdrowo się odżywiam, wszystko dla mojego serduszka małęgo. Zresztą przed ciąża też nie plaiłam , gorzej było z tym zdrowym odżywianieem, ale pewnie mi to wyjdzie na lepsze. A na solarium chodziłam przed ciąża, trochę mi tego brakuje, bo mam dość jasną karnację. Ale znajomi mówią , żże wyglądam lepiej niż przed ciążą. Jestem młodą mamą, muszę być zadbana:)

Gość no cóż.....
ziuta... Ty to lepiej swojego meza pilnuj, moj sie sam pilnuje bo wie co ma:):):)

kochana, dom i ziemia jest na mnie. Nigdzie nie pójdzie :)

Gość kaskaaaa
hehe i tam powinno być. Moja u mojej siostry też wszystko jest na nią. Dom , ziemia, nawet dwa samochody...a maż to nawet sie jeszcze nie zameldował tam, mieszkając juz tam 4 lata:P

Gość no cóż.....
heehehehehhe dobre dobre ale jakos nie zazdroszcze;)

a pewnie :) niech on się boi nie ona :)

Gość no cóż.....
no widzisz a wg mnie zycie we dwoje nie polega na \"baniu sie\"

Zaczęłam chodzic jak mała skończyła dwa miesiace i w żaden spsób nie wpłynęło na laktację. Przykrywam tylko piersi.

Gość kaskaaaa
Dzieki to może jednak spróbuje..:)