Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Wdowa

Do chorych popieprzonych estetów!

Polecane posty

Gość co za brednie
Kobieto, ty chyba kpisz! Weźże poczytaj to kafe porządnie. "pieprzenie w dupę" vel anal uprawiają tu wszyscy, a niektórzy zastanawiają się, czy nie rzucić partnerki, która ewentualnie nie daje w pupę. Jakiekolwiek zastrzeżenia dotyczące stanu zwieraczy po tych zabawach, czy po prostu zastrzeżenia kobiet, które to boli i nie mają z tego nic oprócz potulnego nadstawiania się witane są wyzywaniem od "moherów" i "zimnych ryb".. Słowem cała Polska daje w dupę, a ci co tego nie robią są nienormalni. Nie wiem, gdzie ty wyczytałaś takie rzeczy, może czytaj ze zrozumieniem i nie przejmuj się opiniami 19-latków, którzy jeszcze nie umoczyli i są z tego powodu ciężko sfrustrowani...

Gość masz dziwne problemy
akurat obchodzi cie zdanie popaprancow z kafe:O

Gość pracownik telekomplikacji
i tu się z Tobą zgadzam, inaczej się czuję w dupce żony, którą kocham i inaczej w dupce Joli, której nie kocham :) koniec przekazu, kończę zmianę. smacznego jajaka wdowom i wszystkim. 🖐️

Gość co za brednie
I jeszcze jedno, lasencja, może byś tak sprawdziła w słowniku wyrazów obcych, co znaczy słowo esteta, bo najwyraźniej pojęcia nie masz.

Gość Młoda Wdowa
Tam miał byc cudzysłów. Estetą jedna z osób reprezentujacych podobne poglądy nazwała się w innym watku. właśnie w zwiazku z tymi pogladami. Tresc brzmiała mniej więcej, że fakt iż kobieta kochała się analnie burzy jego poczucie estetyki. I ten tytuł postu miał byc trochę ironiczny.

Ale ciemnogród jak nie moga sie przyczepic do twojego "analu" bo wiesz naświetliłaś to ze strony wdowy ktorą spotkała tragedia utraty kochanego człowieka .to przczepili się do Twojego ironicznego stwierdzenia "estety" jako faceta o zasadach moralnych głoszonych przez katolicki kościól.

Gość skkakalll
Jakiś tam facet - jakiś problem? Przestał stawać? Ojoj.... A może panienka puściła się analnie z kumplem?

Gość skkakalll
Młoda wdowa - tak czy tak, czepiłaś się jednego wątku. Kafeteria cierpi na rozdęcie zwieracza, tu się wszyscy posuwają analnie i a ewentulana niechęć do tegoż dyskryminuje partnerkę, więc spoko, twoja przechodzona dupa będzie tylko zaletą, no i łatwiej wejdzie, tudzież nie będziesz stroić dąsów, czyż nie?

Gość dkdkdkdk
Jakiś tam facet, tak z ciekawości, ciemnogród to jest wtedy, jak się nie nadstawia dupy, tak? A jak się wali w pupę, to jest się oświeconym i o szerokich horyzontach, tak?

Gość Młoda Wdowa
Brak słów...:O I dowód na to, ze z całej wypowiedzi do części odbiorców trafia li i jedynie termin "seks analny". A to własnie nie o tymmiał byc wątek tylko o miłości. Dodaję, że jestem katoliczką.

Zgadzam sie w pełni z poprzednikami ktorzy twierdzą że takie poglądy mają faceci "ułomni" w seksie w wększości przpadków prawiczki ktorzy mają wyprane mózgi przez moralizatorskie "otoczenie",Nigdy nawet mi nie przyszło do głowy zastanawiac się i robić wyrzuty dziewczyne ktora miała perwersyjne stosunki seksualne Nawet nie pytałem sie moich miłości o ich przeszłość seksualną ,bo uważałem że to nie jest ważne dla mnie a to tylko czy mnie kocha i pragnie.Miałem pierwszą żonę dziewicę(21) i nasze małżeństwo się rozpadło z uwagi na jej negatywny stosunek do seksu,Mam obecnie żonę ktora straciła dziewdzctwo w wieku 16 lat Miała wielu partnerow i jest cudowną żona i matką.Jesteśmy z soba 15 lat i nigdy nie myśłem o jej przeszłości że miała innych przede mną i tylko "dzięki" forum zostałem do tego zmuszony

Gość ale was to
naprawde nie boli? kurde, jakos nie wierzę, ze robicie to dla przyjemnosci, no nie dociera do mnie.... poza tym nie boicie się, ze zniszczycie sobie odbyt? i co potem na stare latka?

Gość ale was to
tak, ale jeżeli np pijesz kawę t organzm ją wydala i ogólnie ma zdolnośc odtruwania/regeneracji zniszczony odbyt się nei zregeneruje, nie ma takiej opcji, a jeszcze jaka żenada u lekazy proktologów :-O no ale kazdy jest wolny i sam wybiera, zastanawiam się tylko czy na pewno kierujecie się tutaj przyjemnością swoją czy faceta (do kobiet mówię)

Gość ale was to
lekarzy rzecz jasna, "zjadam" czasem literki

ja jak owdowiałem miałem 28 lat, a więc też byłem młody. Od wielu lat jestem żonaty i przez te wszystkie lata nigdy nie było mowi o poprzednich partnerach. Żona powiedziała że są to wspomienia do których nie ma sensu wracać, co było a nie jest nie pisze się w \"rejestr\" i ende.

Gość wycisakarkla
a ja na zone club ogladam rozmowy o seksie- na temat analu bylo tyle ze jesli jest w gumce i bez perwersji mozna robic do woli o. dlaczego odbyt u kobiety nie jest niby erogenny?

Gość do jakis tam facet
a ty uwazasz ze oni sami dochodza do takich pogladow z powodu bycia prawiczkami czy dlatego, ze otoczenie im to wpaja?

odbyt jest ciaśnieszy i dla facta sprawia większa przyjemność Kobieta im bardziej podniecona tym więcej jest śluzu i pochwa lużniejsza i to jest głównym powodem dlaczego faceci lubia anal

prawiczków nie mieszaj z perwersją ,bo oni nic nie wiedza o reakcjach seksualnych kobiety,i nawet zapach charakterystyczny z pipki dla nich jest dziwny i śmierdzący a co dopiero anal.

Gość kicker
Masz obsolutną rację Wdowo.Pragnę Cię pozdrowić i życzę aby w życiu wszystko Ci się jak najlepiej ułożyło. Lubię ludzi o wyrazistych poglądach i nie cierpię obłudy i tego oceniania moralnego innych.

Gość pracownik telekomplikacji
znowu mam dyżur :( Wdowa i co? chciałabyś z rana anuska przewietrzyć mężowskim chujem, co nie. Alleluja :classic_cool: