Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotakjest

Dalczego faceci szufladkuja

Polecane posty

oczywiście, że nie ma, bo sama nie uznaję stereotypów, ale niestety tak już się wytworzyło w naszym społeczeństwie, że to jest zadanie kobiety, a nie mężczyzny, a już jak się to ustawi w związku to tylko i wyłącznie osobista sprawa - czy sobie kobieta na to pozwoli, czy nie.

autorka nie rozumie chyba na czym polega szufladkowanie... bo sytuacja opisania przez nią jest banalna... facet Cie widzi, ocenia ze jestes paszczurem i nie chce sie dalej spotykac - proste, banalne, dla kazdego czytelne... to nie szufladkowanie to pragmatyzm

ten stereotym moim zdaniem juz padl, nie wiem skad bierzesz informacje na ten temat. :p to nie jest niczyje zadanie, jesli sie nie chce, to sie nie musi. ;] jesli sie lubi, to sie robi, jesli nie, je sie poza domem.

Gość dirmz
" jesli dla danej osoby jest najwazniejszy, to po co ma marnowac czyjs czas? niech od razu sie pyta, wali prosto z mostu, a nie, najpierw zaczyna zwiazek, a potem z powodu nieporozumienia konczy go" to mam na pierwszej randce o to zapytac? :D

Powtarzam - pierwszym, wstępnym i zasadniczym kryterium jaki warunkuje dalszy rozwój znajomości jest URODA KOBIETY. To nie szufladkowanie, tylko matka natura 🖐️

dirmz, najlepiej. mozesz oczywiscie obawiac, ze dostaniesz w pysk, ale jesli kobieta nie jest zainteresowana facetem, to nie lazi na zadne randki. :p

Gość dirmz
Taaaa, a ona odejdzie, bo "jemu zalezy tylko na seksie" :P

>> moze ona z czasem Ci sie spodoba. Z czasem to moze spodobac się charakter, przy poznaniu ZAWSZE oceniana jest uroda - twarz, dupa, cycki, nogi, dłonie, oczy, włosy 🖐️

wiec musisz spotkac taka kobiete, ktorej nie zalezy na koniecznym znalezieniu faceta na cale zycie i utrzymaniu zwiazku jak najdluzej. :p

zgadzam sie autorka!! Dokladnie tak jest ...jak nie zaiskrzy to koniec znajomosci a jak zaiskrzy to sie od razu pakuja w zwiazki......ktore zreszta tez bardzo szybko sie koncza.... robia tak kobiety jak i mezczyzni ja tam wole luzne spotkania i przyjazn.....dluzsze poznawanie...nie wierze w zadna milosc od pierwszego wejrzenia....nie zakochuje sie na pierwszym lub drugim spotkaniu....i nie skreślam nikogo tylko dlatego ze nie ma tej iskry....czasami prawdziwe uczucie może przyjść z czasem.... nie wyobrażam ssobie byc z kims np po 2 miesiącach znajomości...

Z czasem to moze spodobac się charakter, przy poznaniu ZAWSZE oceniana jest uroda - twarz, d**a, cycki, nogi, dłonie, oczy, włosy nie używaj słowa zawsze bo mnie to wkurza ! :) moj kolega ostanio sie spotkal z bardzo ladna dziewczyna ale niestety stwierdzil ze charakter ma do bani ...nie mogl sie z nia dogadac i to zadecydowalo o tym ze zerwal ta znajomosc ....jej charakter a nie wyglad

"i moze ona z czasem Ci sie spodoba" oslabiasz mnie :D tak to moga postepowac kobiety... tzn zakochac sie w pozornie niebyt atrakcyjnym facecie... ja juz dawno zorientowalem sie, ze mona miec kobiety piekne, ciekawe i inteligentne - po co mam zatem rezygnowac z ktorejkolwiek z tych cech?

"nie używaj słowa zawsze bo mnie to wkurza ! moj kolega ostanio sie spotkal z bardzo ladna dziewczyna ale niestety stwierdzil ze charakter ma do bani ..." ale argument :D:D:D:D a kolega- albo chcial uchodzic za fajnego i dlatego takie bzdety kobietom wciska, albo laska byla wyjatkową debilką.... co nie znaczy, ze gdyby sie spotkal z przeuroczym kaszalotem, to chcialy sie z nia dalej spotykac

Gość Pisanka z kurczaczkiem
Ze mna chcą sie przyjaźnic, a potem robia podchody.Nie ma przyjazni miedzy facetem a kobieta :O

jest przyjazn, tylko ze dla faceta nie ma nic w tym zlego, ze puknie sie przyjaciolke :P

puknięcie--To rozumiem,ale po co to ściemnianie? :O

komiczne tak wlasnie bylo ...okazala sie totalna debilka a byla naprwde bardzooo ladna//powiedzial ze juz nigdy wiecej ! :) "co nie znaczy, ze gdyby sie spotkal z przeuroczym kaszalotem, to chcialy sie z nia dalej spotykac" no oczywiscie ze nie ! ale nie mozna uoglniac ze to tylko wyglad decyduje o tym czy chcemy dalej ciagnac znajomosc czy nie ...

"puknięcie--To rozumiem,ale po co to ściemnianie" to niekoniecznie sciemnianie - mozna sobie fajnie z laska pogadac a potem ja przeleciec - jedno drugiemu nie przeczy... a co do wyglądu - wyglad jest na poczatku najwazniejszy.... nie jedyny ale najwazniejszy - jesli gadka sie w miare klei i laska jest ladna to moge umowic sie na kolene spotkanie... jesli mi nie odpowiada jej wyglad, to nie ma szans, chocby byla moja super bratnia duszą

>> nie używaj słowa zawsze bo mnie to wkurza ! moj kolega ostanio sie spotkal z bardzo ladna dziewczyna ale niestety stwierdzil ze charakter ma do bani A dlaczego się spotkał? Bo była ŁADNA.

Companro - istnieje, tylko ze dla faceta w te przyjazn wliczony jest sex :P

Mi utkwiła wypowiedz mojego kolegi.Spotykalismy sie od tygodnia ot tak niby przyjacielsko.Mowie Mu o zasadach,za ma sie we mnie nie zakochać--On na to-''no coś Ty nie jesteś w moim typie do zakochania tylko do przelecenia'' :O

\"Dokladnie tak jest ...jak nie zaiskrzy to koniec znajomosci a jak zaiskrzy to sie od razu pakuja w zwiazki......ktore zreszta tez bardzo szybko sie koncza....\" To w takim razie skąd się biorą długie związki i małżeństwa? :|

komiczne tak czyli wszystki kobiety na swiecie maja tylko przyjaciolki a z przyjaciolmi sypiaja ?:)):):):)) prosze cie ....ja mam wielu przyjaciol i jakos z nimi nie sypiam ;)

komiczne, no tak, fuckinfriend :classic_cool: Ale ja mówię o normalnej, zdrowej przyjaźni, bez podtekstów seksualnych - w przypadku kobiety i mężczyzny, na dłuższą metę jest ona niemożliwa 🖐️

>> ja mam wielu przyjaciol i jakos z nimi nie sypiam Ale oni z pewnością by z tobą chcieli :)