Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia123456789

chloopak a jego znajomi! /

Polecane posty

Gość minia123456789

witam Was wszystkich pisze na forum bo chcialbym sie poradzic. jestem z chlopakiem juz prawie dwa lata kochamy sie bardzo mocno ale ja mam problem. Zwasze mam problem gdy on jest zaproszony na jakas impreze, a ja nienawiedze jego znajomych.. poprostu dla mnie to jest tortura gdy ide z nim. nie chce z nimi rozmawiac bo to sa durnie. a pozatym nie wiem co mam mowic czy mam sie pierwsza odzywac jak tam kazdy rozmawiac z osoba najbliza to mam sie wtracac? chce isc z nim nie chec go zostawiac ale dla mnie to sa istne tortury dla mnie jst to siedzenie przez 8 godzin i patrzenie sei w sciane. pomozci emi jak z tego wyjsc co mam zrobic??????

Gość minia123456789
nie dobijaja mnie...........:/

Gość trala la
A ja cię doskonale rozumiem! Ogólnie lubię spędzać czas w towarzystwie znajomych mojego chłopaka, ale jest wśród nich jedna para, której po prostu nie znoszę! Są aroganccy, są przekoani, że wszystko wiedzą najlepiej, rozmawiają tylko o pracy i o tym, jacy to oni nie są wspaniali. Jednym słowem są nadentymi bufonami, którzy nie potrafią śmiać się z drobnych rzeczy. Najgorsze jest to, że oni ciągle zabiegają o spotkania z nami! Nie mam pojęcia dlaczego on ich tak lubi, tym bardziej, że często się z niego naśmiewają. Próbowałam z nim o tym pogadać, ale odniosło to marny skutek...