Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatel świata

ludzie którzy nie znają angielskiego są dla mnie nikim

Polecane posty

Gość obywatel świata

internet to kontakt z informacjami & ludźmi na całym świecie. Nie znając angielskiego zamykacie się w polskim gettcie. Żałosne nieuki... :classic_cool:🖐️

Gość obywatel swiata
dodam ze mam na imie edward i lubie wpychac sobie w odbyt draze kokosowe w polewie czekoladopodobnej zakupione w biedronce.:classic_cool:

Gość odpindziol sie
to że MY umiemy anglikiem władać jak inni łopatą to nieznaczy że musisz sie panoszyc jak gówno na papciu!!

Śmieszny jesteś... Moja koleżanka zna polski, ukraiński, węgierski, rosyjski i rumuński... Zamknięta w getcie, co? :D Ciekawa jestem ile ty znasz języków... :o

Gość obywatel świata
obciagam z połykiem

Gość nie rozumiem jak można
nie znać angielskiego w dzisiejszych czasach :o wchodzą na jakąś anglojęzyczną stronke i czytam jak wy na polskich, szukam jakiejś info - mam 1000x więcej wyników w języku angielskim, chcę o coś zapytać wchodzę na pierwsze z brzegu anglojęzyczne forum i rozmawiam z osobami z całego świata - Kanada, USA, Izrael. Brazylia, Szwecja...miło się rozmawia więdząc że druga osoba jest na innym końcu świata :) weźcie się lepiej do nauki...nieuki, zamiast siedziec tyle na kafeterii