Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeloslaw

CO POWIECIE O WLOSZKACH?MOWCIE WSZYSTKO CO WIECIE

Polecane posty

Gość zeloslaw

CHCE SIE JAK NAJWIECEJ O NICH DOWIEDZIEC JAKIE SA JAKIE MAJA DOBRE I ZLE STRONY CZY SA PORZADNE SPONTANICZNE ZYCIOWE?JAKA MACIE OPINIE NA ICH TEMAT?

wloszki to zazwyczaj spontaniczne szalone dziewczyny sa jednak zbyt lekkomyslne :( a czemu sie o nie pytasz?

Gość zeloslaw
mam jedna na oku cce sie dowiedziec o dziewczynach z wloch jak najwiecej a to kobiece forum wiec duzo powinnyscie wiedziec

Gość krnombrna zjawa
nie chce cie martwic ale nie sadze by wloszka poleciala na polaka.predzej wloch poleci na polke.polacy sa uwazani za gorszych z gorszym statusem wiec co jej zaoferujesz milosc?wloszki nie sa glupie jezeli chodzi o te sprawy. we wloszech jeszcze nigdy nie widzialam zeby w jakims super samochodzie facet siedzial sam.obok zawsze siedzi sztuczna blondi.sory ale takie realia

Gość wesolego jajca
a pierdolenie, nie wszyscy sa jednakowi.laut chicane opisalas wlasnie mnie a jestem polką i co :P

Gość zeloslaw
krnombrna zjawa to ty jestes nie ma co.a skad wiesz ze ja mam gorszy status?czemu myslisz ze polacy sa gorsi?a wloszka nie ma prawa sie zakochac w polaku?zreszta prosze o odpowiedzi na moje pytanie bo chcialbym sie czegos dowiedziec ogolnie o wloszkach

Gość do krnombrna zjawa
Tak Was to mogą jebać faceci całęgo świata ... a na POlaka to niby, żadna kobieta z zagranicy nie moze spojrzec ? Buahahaha ...

Gość hmmm .....................
Sam widzisz, że te odpowiedzi jakie dostajesz, to tak pasują, że ..... Tak jak padł werdykt wobec Ciebie ... tak padnie wobec Włoszki .... Jak można pytać o ogół, gdy chodzi Ci o jedną? Czy każda Polka jest taka sama? nie sądzę ... :O

Gość zeloslaw
oczywiscie ze nie sa takie same ale czesto slyszy sie o podziale wloch na te polnocne i polodniowe to samo z ludzmi.

Gość hmmm .....................
Taaaaa, a Polka ze Śląska jest inna niż z Wielkopolski .... :O Tak jakby tak można klasyfikować ze względu na miejsce .... Coś nawet może być typowe w relacjach damsko-męskich w danym regionie, ale i tak odnieść do wszystkich się tego nie da ..... :O

Mieszkam we Wloszech i ogolnie powiem ze Wloszka Wloszce nierowna. Mam pare kolezanek Wloszek, ktore sa bardzo fajne i pomocne i zawarlam z nimi fajny kontakt, ale duzo jest tez takich troche zmanierowanych tzn ze musza sie ubrac tylko w markowe rzeczy, wychodzic do samych miejsc trendy ecc. I jak ktos tu juz pisal bardzo malo Wloszek decyduje sie na zwiazek z obcokrajowcem. Byl nawet robiony taki sondaz, gdzie wlasnie wyszlo, ze wloskie kobiety sa jako jedne z najbardziej niechetnych w Europie do zwiazku facetem o innej narodowosci. Oczywiscie nie oznacza to, ze wszystkie takie sa ale wiekszosc rzeczywiscie woli "swoich panow". Ze zwiazkow tzw "mieszanych" to znam dwa: miedzy Wloszka a Macedonczykiem oraz Wloszka i Holendrem.

Gość Polka Ania we Wloszech
Rowniez mieszkam we Wloszech od wielu lat i fakt ze moze nie leca tak jak Polki na cudzoziemcow to jednak znam 2 malzenstwa maz Polak-zona Wloszka. Co do Wloszekto trudno tez generalizowac,sa te postrzelone i te poukladane.Sa w wiekszosci pewne siebie i bez kompleksow.

Gość gość
A Polki jakie sa? ROZNE. Wloszki tak samo.

Gość gość
Moj facet jest pieknym Wlochem a ja Polka i to raczej nie z blond wlosami....

Gość gość
Włoszka nigdy na Polaka nie poleci. Dla nich Polacy to taki prymitywny naród, gdzieś daleko na północy, gdzie po ulicach chodzą niedźwiedzie, a ludzie ubrani są w skóry z renifera. Naprawdę, najczęściej Włoszka nie ma pojęcia nawet, czy Polska leży w Europie, czy gdzieś na Kaukazie, albo na Syberii.