Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paoolinka

Jaki krem do cery mieszanej, zaskórnikowej, ale mocno odwodnionej i przesuszonej

Polecane posty

Gość Paoolinka

Błagam pomóżcie, bo już nie wyrabiam. Okropnie mi się łuszczy buzia. Już nie wiem czym smarować. Jak czymś bardziej tłustym, to mi się zaraz świeci i robią pryszcze, jak czymś lżejszym, to wysusza, ściąga i łuszczy.

Gość a humektanu
próbowałaś? jest lekki, ale dość dobrze nawilża, choć nie rewelacyjnie, nie zatyka

Gość Słoneczkooo85
oj jeden krem raczej nie pomoze na wszystko, pytanie... ile masz latek, czy Twoja skora na pewno jest mieszana, bo zaskorniki moga byc nawet przy suchej. Na pewno nie uzywaj preparatow z alkoholem, choc powszechnie polecane sa do cery tradzikowej. Sa lekkie kiremy nawilzajace. Ale ile mozesz wydac?

Gość E45
bardzo dobry krem na sucha buzie, w Polsce kosztuje jakies 18zl, ja kupilam w Londynie i jestem bardzo zadowolona, a mam problemy z sucha skorka bo mam łuszczyce i mam sklonnosci do suchej luszczacej sie skorki buzi, pozdroawiam

Gość depilatorkaa
możesz spróbować kremu Octopirox dla cery łooptokowej, zlikwodował suche, łuszczące się plamy na mojej twarzy