Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do roboty

Będąc introwertykiem tak naprawdę trudno znaleźć partnerkę

Polecane posty

Gość do roboty
ja w zasadzie jestem w stanie się posunąć dość daleko tylko jakoś ni ma okazji!!! nie ma okazji w moim życiu, w tym problem, ja żyjąc nie stwarzam sobie okazji do poznawania dziewczyn....no ale z drugiej strony tez racja, ze do pewnych rzeczy sie nie posuwam np na dyskotece nie podejde raczej do obcej dziewczyny bo ...ja nie jestem imprezowym typem, nie umiem i nie chce tańczyć tańca-obmacywańca, wole pogadać w ciszy...

Gość introwertyczka 23
do roboty a skąd jesteś ?

Gość introo
No, znam ten ból. Też jestem nieśmiała i nie potrafię, nie potrafię się przełamać.

Gość introwertyczka 23
Introwertycy porozmawiajmy chociaż w sowim gronie :D gdzie sie podzialiście?

Gość do roboty
ja jestem ze stolicy:)

Gość introwertyczka 23
ja mam koło stolicy kolegę :D chociaż to dość daleko 😭 i niestety jest to tylko kolega internetowy 😭

Gość introwertyk
jestem

ŁÓDZ, tez jestem introwertyk.zamaist szlajac sie po knajpach wole podrozowac samochodem,sluchac muzyki, pojechac nad morzei pomyslec o zachodzie slonca..i roniez brakuje mi do szcescia tylko tej drugiej osoby do ktorej mozna by sie przytulic..pogdac pojechac gdzies z nia a czasem po prostu pomilczeć..

Gość elle24
tez jestem introwertykiem, niestety tacy jak my sa czesto postrzegani jako zarozumiali albo wyniosli, z pozoru latwo pomylic introwertyzm, niesmialosc z pycha, zwlaszcza jezeli jest sie fizycznie atrakcyjnym facetem albo kobieta takze mam wrazenie,ze to moze troche odpychac w pierwszych kontaktach. ja probuje nad tym pracowac,ale mam tez wrazenie ,ze po prostu mam taka osobowosc i wystarczy,ze przestaje o tym myslec i sie kontrolowac i znow zamykam sie w sobie.

No właśnie - bardzo łatwo pomylić się co do takiej introwertycznej osoby i uznać ją za niezainteresowaną albo i jeszcze gorzej :(

Gość cos tak .....
dołaczam sie jest mało introwertykow na swiecie czytałam o tym Introwertyzm o zaleta fajna ksiazka poza tym mamy mniej energii i musimy nauczyć się ja gromadzić wiele rzeczy dowiiedziałam się po tej lekturze goraca polecam

Gość roderickn
introwertyzm, skąd ja to znam. może ktoś chce pogadać - gg 5170428, 24 lata on ;p

Gość introwertyczka ja
czesc slkad ja to znam ....

Gość Ju...
Tiaa, zaleta.:o Ale będąc introwertykiem łatwo można poderwać, jeżeli oczywiście nie jest się nieśmiałym, bo to NIE jest powiązane. Gorzej jest potem, kiedy partner/potencjalny partner nie ma pojęcia, jakie uczucia doń żywimy, bo nie okazyjemy. A inna sprawa, że niektórzy się przez to nakręcają jeszcze bardziej.:P A czy też tak macie, że nie potraficie prawić komplementów, nie lubicie się przytulać, jesteście małomówni, a ludzie mówią Wam, że odnoszą wrażenie, że nie odpowiada Wam ich towarzystwo? Lubię mój introwertyzm, jednak mocno przeszkadza mi w kontaktach z ludźmi, a raczej ogranicza je do minimum.:(

Gość Ju...
Do roboty, jestem w Twoim wieku i mieszkam tam, gdzie Ty. No ładnie.:P

Gość uhjjhjh
czesc

Gość niesmialek

Gość muffinka86
Moim zdaniem nikt nie jest do końca ekstrawert. lub introwert. po prostu dominują u niego pewne postawy, przy najmniej tak jest w moim wypadku czasem samotne dni, wybieranie opcji "cos" co mozna robic w pojedynkę:] a znów potem przychodzi dzień kiedy dominują opcje grupowe :] rozmowa, spacer czy tez zwykłe pójście do kina , wszystko zależy od nastroju, a partnera trudno znaleźć zarówno intro... jak i ekstraw...

Gość masz za duze wymagania
a ja wygrałem życie---->👄

Gość upppppppppppppppppp
uppppppppp