Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sygunia

Happysad - najlepszy zespół świata

Polecane posty

Gość Sygunia

Mam wszystkie płyty tego zespołu i jestem ich fanką od zawsze. Byłam już na wielu koncertach z ich udziałem i napewno jeszcze nie jeden przede mną . ;)

Gość Yrak
Oj malo zespolow znasz widac :P I pamietaj, ze swiat nie ogranicza sie do Polski ;p

Gość Sygunia
upsss.... No jasne, to moje chore szczęście... Nie na tym forum chciałam dołączyć ten temat ;/ ehhhhh... No cóż... Erotyka widocznie sama 'mnie" wybrała ;p

Gość Sygunia
Znam wiele zespołów. ;p Zapewniam Cię, że przez swoje wcale nie krótkie życie miałam wiele które naprawdę lubiłam, ale to tylko Happysad'u jestem wierną słuchaczką od zawsze, bo jeśli chodzi o nich to wiem, że nigdy nie znudzi mi się ich twórczość, jak wszystkich pozostałych... ;)

Gość raczej sad
No, też mnie ostatnio wzięło na Happysad. Szcególnie sobie upodobałam "Długą drogę w dół".

Gość Sygunia
Nie dziwie Ci się, to jedna z lepszych piosenek na ich płycie 'NIEPRZYGODA" o ile nie najlepsza... Również ją bardzo lubię ;), ale reszta od niej nie odstaje... np. taka historia, armagedon, milowy las czy styrana, to też świetne kawałki ;) .