Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

smiesznie tu

Polecane posty

Wchodzi blondynka do pustego pokoju, podchodzi do kontaktu i mówi: - Oj biedna świnka, kto Cię tu zamurował?

Blondynka jest sprzątaczką w hotelu. Podchodzi szef i mówi: - Posprzątaj windę. - Na każdym piętrze?

Blondynka dzwoni do swojego chłopaka i mówi: - Kochanie, przyjeżdżaj jak najszybciej, mam naprawdę trudne puzzle do ułożenia. - A co one przedstawiają na pudełku? - Nie wiem, chyba tygrysa. Chłopak decyduje się przyjechać. Kiedy już dojechał załamany mówi: - Kochanie, zrelaksuj się, napijmy się kawy, a potem pomogę Ci pozbierać te płatki kukurydziane.

Blondynka przyszła do apteki: - Czy są testy ciążowe? - Są. - A trudne pytania?

Bawią się dwie blondynki w chowanego i jedna mówi: - Jakbyś nie mogła mnie znaleźć, to będę w szafie.

Blondynka wstaje z łóżka i podchodzi do okna. Mąż się pyta: - Jaka jest dzisiaj pogoda? - Nic nie widzę, bo jest mgła i pada deszcz.

Przychodzi blondynka na plan filmowy z reklamówką na głowie. Reżyser pyta: - Co pani tu robi? - Ktoś mi powiedział, że mam zagrać w jakiejś reklamówce.

Gość dowcipy o blondynkach
:D

Blondynka przyszła do fryzjera ze słuchawkami na uszach. Pod żadnym pozorem nie pozwalała w czasie strzyżenia ściągnąć sobie słuchawek. Jednak fryzjer niechcący zahaczył o słuchawki i te spadły na ziemię. Wtedy blondyna zakrztusiła się, złapała za krtań, aż w końcu padła nieruchomo na ziemię. Fryzjer przyłożył słuchawki do uszu i usłyszał: - Wdech, wydech, wdech, wydech...

Gość przychodzi ona...82 do gina
lekarz mówi co pania do mnie sprowadza? a ona na to - tak se przyszłam bo nie mam sie przed kim rozebrać :(

Blondynka pyta swojego chłopaka: - Czy to prawda, że płazy nie mają mózgu? - Prawda żabciu.

Pijany mąż wraca do domu. Żona od progu krzyczy: - Gdzie byłeś moczymordo?! - Na cmentarzu. - A kto umarł?! - Nie uwierzysz - tam wszyscy umarli...

Dwie kury - plotkarki, widzą kurę i koguta, zakochaną parę. Jedna mówi: - Z tego to tylko jaja będą.

Rozmawiają dwaj biznesmeni: - Podobno żona zdradza Cię z trzema kochankami? - I co z tego? Wolę mieć 25 procent w dobrym interesie niż 100 procent w kiepskim.

Rozmawia dwóch pijaczków: - Czemu Ty Franek, jak podnosisz kieliszek, to masz zamknięte oczy? - A bo ja żem starej obiecał, że do kieliszka nie zajrzę.

Kto Ty jesteś? - Pijak mały. Jaki znak Twój? - Trzy browary. Gdzie Ty mieszkasz? - Pod ławeczką. Czym się bronisz? - Buteleczką.

Przychodzi Jasiu do szkoły i pani się go pyta: - No Jasiu, co powiedziała Twoja mama o Twoim tacie? - Mama powiedziała, że tata to wulkan seksu.

Jasiu - mówi pani nauczycielka - czy wierzysz w życie pozagrobowe? - Nie. Dlaczego? - Bo przed szkołą stoi Twój dziadek, na którego pogrzeb zwolniłeś się wczoraj z lekcji.

Dzwoni przyjaciółka do przyjaciółki: - No cześć... Nie ma u Ciebie mojego męża? Bo wziął stówę i powiedział, że idzie na dziwki.

Gość WYDRZY NOSEK
ONA...82 A CO ROBIL FACET U GINEKOLOGA??

Facet siedzi w barze, podchodzi do niego nieznajomy i pyta: - Gdybyś obudził się w lesie z podrapanym i wysmarowanym wazeliną tyłkiem, powiedziałbyś komuś? - Ależ nie - odpowiada facet. Nieznajomy dalej pyta: - Gdybyś zauważył, że masz w swoim tyłku zużytą prezerwatywę, powiedziałbyś komuś? - Jasne, że nie - odpowiada facet. - Chcesz jechać na camping? - pyta się nieznajomy.

Deszcz meteorytów. Obserwują zięć i teściowa. Zięć pomyślał życzenie, teściowa nie zdążyła...

Przychodzi teściowa do zięcia: - Ooo... Mamusia na długo zostaje? - No tyle ile będziesz chciał. - To teściowa nawet herbaty nie zdąży wypić?

Gość WYDRZY NOSEK
?????????????????????????????

Przychodzi teściowa do zięcia: - Ooo... Mamusia na długo zostaje? - No tyle ile będziesz chciał. - To teściowa nawet herbaty nie zdąży wypić?

W poczekalni u psychiatry wariaci wyzywają się wzajemnie: - Świr, świr. Po pewnym czasie wychodzi zdenerwowany lekarz i krzyczy: - Cicho wróble!