Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ham20

Co ma seks do spowiedzi?

Polecane posty

Gość Ham20

Wy naprawde lubicie sie tak obnazac przed obcym kolesiem, nie majacym rodziny, ktory tylko czeka zeby posluchac sobie, ze ktos to robi? I wy jeszcze macie wyrzuty sumienia jesli nie powiecie? Dziwi mnie ten brak szacunku dla wlasnego zycia intymnego...

Gość bfger
włąsnie dlatego lepiej nie udawac katolika .

Ale wy ludzie jesteście dziwni. A temat wałkuje się regularnie przed każdymi świętami. Kto jest katolikiem, ten uznaje obowiązujące zasady i ich przestrzega. Kto nim nie jest, ten robi jak chce. Czy to takie skomplikowane?:O

Gość ofe rma
"własnie dlatego lepiej nie udawac katolika ." dokładnie. albo się jest katolikiem i traktuje się to poważnie albo trzeba sobie dać spokój z kościołem. ale to trzeba by skończyć z zakłamaniem a nie wszystkich na to stać. ślub w kościele i białej sukni to by chcieli ale spowiedź to już nie bardzo.

Gość wlasnei dlatego nie
chodze do kosciola ani do spowiedzi

Gość głupia_jestes
ksiądz to nie jest jakis koleś tylko pośrednik miedzy toba a Bogiem i jego w sumie gowno obchodzi czy ty sie jebiesz czy nie. on ma ci odpuscic grzechy bo Bog dał mu takie prawo. a jesli nie wierzysz w Boga i nie uznajesz spowiedzi to po co sie wypowiadasz?? albo akceptujesz zasady panujące w kościele albo nie jestes katolikiem. wiec po jaki chuj piszesz o czyms o czym gowno wiesz

Gość ulatula
haha :D na pewno go to gówno obchodzi :D taaaa!

Gość Ham20
A gdzie bog dal ksiedzu prawo do odpuszczania grzechow? Jesli jestes katolikiem to zal, ze nie znasz swojej swietej ksiegi, wstyd.

Gość Ham20
twoj komentarz skomentuje tylko glosnym HAHAHAHAHAHAHA. Chyba, ze to prowokacja ;)

Gość Ham20
Zaznaczam, ze nie chodzi mi w tej dyskusji o boga, tylko o to, ze ludzie slepo wykonuja wole innych ludzi, nawet jesli jest to ewidentnie nierozsadne. W biblii bog przeciez powiedzial, ze tylko on moze odpuszczac grzechy. Dla mnie to jest masakra, ze ci niby katolicy postepuja wbrew swojej swietej ksiedze, a jak sie im to napisze to rownaja z ziemia :O