Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra 1234

Seks z mezem dla swietego spokoju....

Polecane posty

Gość hmm...............
akurat ja nic nie pisałam o zarastaniu brudem a jedynieo jakości zycia....poza tym nie wchodzę na osobistą sciężkę a więc nie wskakujcie na mnie jak na swoich namietnych mężów:-)o problemie wypowiadam się ogólnie jednak niczego nie generalizuję. Obniżacie poziom dyskusji jakby życie było czarno-białe.

Gość hmm...............
sorry za powtórkę

Gość do hmmm
"akurat ja nic nie pisałam o zarastaniu brudem a jedynieo jakości zycia....poza tym nie wchodzę na osobistą sciężkę a więc nie wskakujcie na mnie jak na swoich namietnych mężów" jakość życia? czyli co? za mało zarabia i już ci sie nie opłaca wskakiwać na niego? i nagle obrzydzenie cię wzięło...

jeśli słyszę coś takiego co pisze autorka objawia się moje drugie ciemne "ego" więc pożegnam cię autorko ozięble.

Gość hmm...............
smutek dnia codziennego, rutyna, zmęczenie materiału, samotność w związku...nie ma nic wspólnego z pieniędzmi ...prostytutki dają za kasę a tu nikt nie pisze że idzie do łożka z tego powodu. My z nimi nie sypiamy. W ogóle widzę że parę osób ma trudności w rozumieniu tego co czyta.

Gość hmm...............
uszęśliwiaj siebie i inną osobę:-) ciesz się tym póki możesz-gratuluję i szczerze zazdroszczę ale wiesz życie pisze różne scenariusze i obyś nigdy nie musiała przypomnieć sobie, kiedyś, jaką nie życiową byłaś w tej rozmowie. Ciekawe czy potrafiąbyś być przyjaciółką dla kobiety która zyje w innejbajce niż ty? ( jakby co to pytanie retoryczne) Nie wykłocaj się bo szkoda literek

a dlaczegóż to nieżyciowa? Tobie życie sie tak ułożyło, innym inaczej.. znam mnóstwo szczęśliwych małżeństw (rodzice, dziadkowie, siostra) i nie widzę nic "nieżyciowego" w tym co tu piszę.. a przyjaciółką dla osoby której się inaczej układa potrafię być.. mam 2 przyjaciółki z czego jedna niestety jest taką "niedorajdą" związkową jak i wy... i co krok wysłuchuje jakie to życie jest okropne, faceci obłudni, a związki fałszywe...

Gość inezkawawa
DO BRUNETKA! Mam pytanie do Ciebie jeślli można, ile lat jesteś po ślubie?