Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gargamelek

Byłem na nie jednej imprezie i nigdy nie widziałem żeby ktoś w uprawiał seks

Polecane posty

Gość gargamelek

Mieszkam w Warszawie, więc pewnie według was tu jest największe zepsucie. Byłem na nie jednej imprezie w różnych klubach i na tzw domówkach. Nigdy nie widziałem ani nie słyszałem żadnych oznak, żeby ktoś w kiblu ani gdziekolwiek uprawiał seks. Wydaje mi się, że to się o wiele rzadziej zdarza niż wam się wydaje. KAżdy lubi gadac o takich sprawach ale chyba mało kto coś takiego robi.

Gość to ty chyba
na imprezy kółka różańcowego chodzisz :D:D:D

Gość Goryllo
Ja tez sadze,ze to takie gadanie. Chodze na wiele imprez - kluby,domowki, i wlasciwe raz byl przypadek ze parka "poszla na pieterko". A zazwyczaj jest tak ,ze jak sie ludziki na siebie napala to zmykaja do domku na seksik.

Chodzić po imprezach tylko po to aby śledzić ,podsłuchiwać w toaletach odgłosów kopulacji :O jakież to gargamelowe

Gość roszszka
potwierdzam

Gość gargamelek
nie na imprezy kółka różańcowego ale głównie do tzw klubów studenckich takich jak Stodoła, Medyk, Remont. Z resztą jak można uprawiać seks w kiblu w klubie jak tam jest taka kolejka i każdego poganiają jak wejdzie na moment? A na domówkach też bywałem u znajomych ze studiów. Może wśród studentów nie panują takie zwyczaje. To jedyne wytłumaczenie jakie potrafię znaleźć.

Gość gargamelek
Czy ja powiedziałem, że chdzę na imprezy tylko po to, żeby ludzi śledzić? Co za wymysł

drogi gargamelku...do pubu chodzi sie na piwo a nie oglądać scenki erotyczne widac pomyliłeś instytucje

Gość gargamelek
franciszka * o co ci do cholery chodzi? ja to piszę dlatego, że wiele razy widziałem tu jakieś teksty o tym, że ludzie widują nagminnie jak ktoś uprawia seks na imprezie a ja myślę, że to wymysły

franciszka a co Ty uważasz o tym temacie z.... przebieraniem sie baby za faceta itd.

Gość gargamelek
franciszka * jesteś zakonnicą? Tak? To ja jestem zboczony, że piszę o tym, że jakoś nie zdarzyło mi się widzieć kogoś uprawiającego seks w klubie. A ci co rzeczywiście uprawiają seks w klubach to jacy są? Pewnie to grzeczne owieczki boże...

gargamelku jestes taki monotematyczny...tylko dupa i seks,seks i dupa a gdzie miejsce na poezję teatr i sztukę ??

xD hahahaha dobrzy jesteście :P powiem tylko tyle że uprawia się sex w toaletach ,nie wpoeim zeby to komfortowe było czy coś..ale zdarza się naprawdę...ale nie polecam w wiekszych miastach bo kamery są w łazienkach ...i potem możecie się dowiedzieć że np ktoś poza wami cieszył się waszym sexem :P:P:P

Gość roszszka
franciszko to chyba tobie sie pomylily instytucje, gargamelek napisal o klubach, skad ty wytrzasnelas jakies puby,do pubów sie nie chodzi na imprezy..... zreszta jakby ktos sie pieprzyl w kiblu to nie potrzeba do tego specjalnych informacji,zazwyczaj widac jak ktos wchodzi do kibla a potem slyszac....chyba nigdy w klubie nie byłas...notabene ja chodze od lat do klubow i tez nigdy nie wiedzialam ani nie slyszalam o zadnej takiej parce

Gość dokładnie ja na imprezy chodzę
regularnie, mam 23 lata a chadzam od 16. roku życia i jeżeli ktokolwiek na imprezach uprawia seks, to zazwyczaj jak jest u siebie w domu i jak nikt ani nic mu nie przeszkadza, zamknięte drzwi itd. Wiem o jednym takim przypadku, kiedy kolega robił impreze i zamknęli się ze swoją dziewczyną u niego, ale na góre i tak nikt nie wchodził, cały dom był do dyspozycji, a na górze były tylko prywatne sypialnie gospodarzy, gdzie sie zwykle nie chodzi, bo to chamstwo. Poza tym nigdy nie widziałam żeby ktoś się seksił na imprezie, jeżeli się to zdarza, to może poza czyimś domem, nie wiem, no... w samochodzie?:O Ale mam bardzo wyluzowanych znajomych, którzy piją na umór, potrafią robić dzikie akcje, al nigdy nie robią wioski;) Do dresiarskich klubów i dyskotek na wsiach nie zaglądam, więc jak tam to wygląda to nie wiem. W Większych klubach studenckich tez zazwyczaj panuje odrobina kultury.

Gość gargamelek
franciszko!!! jak a ty? jako możesz tak długo przebywać w tak parszywym miejscu jak forum o tematyce erotycznej??? wstydź się! i to jeszcze w czasie świąt? a poza tym jaka to strata czasu. zamiast tu siedzieć i zatruwać swój umysł tymy bezeceństwami, mogłabyś np właśnie zająć się sztuką, poezją, modlitwą, nauką, jakąś pracą dobroczynną... naprawdę, przemyśl to i natychmiast opóść to przeklęte miejsce

Gość dokładnie ja na imprezy chodzę
jeszcze dopiszę że sama nie raz tak się spiłam, że urwał mi się film albo że nie byłam w stanie wstać z podłogi:classic_cool: Ale pozwalam sobie na takie ekscesy tylko w gronie zaufanych przyjaciół. I nie tylko nikt nigdy mnie nie wykorzystał, ale wręcz zostałam otoczona opieką, przebrana, położona do łózka, nawet rano ktoś zadba o to, żebym przeżyła kaca. Nie wiem, w jakim wy się towarzystwie obracacie, ale dla mnie wykorzystywanie spitych osób to patologia. Wręcz zdarzały się przypadki, że pierwszy raz kogoś widziałam na oczy, a na imprezie ktoś spił dziewczynę, sam się spił i ja obmacywał, to dostał ode mnie z liścia i tyle. A jak ludzie sa świadomi tego, co robią, to zazwyczaj nie kopulują jak zwierzęta, chyba że są z zoo:P

gargamelku to że są święta to wiem...ale widze że i ty nie możesz obejśc sie bez tego miejsca,z tą różnicą że ja nie pisze o pieprzeniu a jedynie komentuję twoje głupkowate posty

Gość gargamelek
franciszka * tak, ja jestem jedynym który tu piszę na tematy związane z seksem, wszyscy inni na tym forum piszą o poezji, sztuce, modlitwie itd faktycznie, chyba pomyliłem fora a kim ty jesteś w ogóle? moze powiedz cos o sobie?

Gość gargamelek
franciszka * widziałem zdjęcie w twojej stopce. Mam pewne wyobrażenie kim możesz być. Jesteś pewnie zakompleksioną kobietą, która obrała sobie strategię obronną atakowania mężczyzn, obwiniania ich, że interesują się seksem. Całe zło na świecie i twoje nieszczęście, to że się nie podobasz facetom to ich wina, bo interesuje ich seks i są głupi, dziecinni, niedojrzali itd? Zgadłem?

jak zawsze gargamelu jestes w błedzie ,chcesz zobaczyć jak wyglądam poszukaj mój profil na gg

Gość gargamelek
franciszko jak mam znaleźć twój profil na gg, skoro nie mam ani twojego numeru gg, ani nie znam twojego nazwiska, miejscowości w której mieszkasz, twojego wieku, znam jedynie imie, jesli rzeczywiscie nazywasz sie Franciszka a poza tym z profilu na gg, nie mozna sie dowiedziec jak ktos wyglada, mozna sie tylko dowiedziec jaki ma numer gg, ile ma lat, gdzie mieszka, jak ma na imie i jaki ma pseudonim na gg

Gość gargamelek
franciszko jak mam znaleźć twój profil na gg, skoro nie mam ani twojego numeru gg, ani nie znam twojego nazwiska, miejscowości w której mieszkasz, twojego wieku, znam jedynie imie, jesli rzeczywiscie nazywasz sie Franciszka a poza tym z profilu na gg, nie mozna sie dowiedziec jak ktos wyglada, mozna sie tylko dowiedziec jaki ma numer gg, ile ma lat, gdzie mieszka, jak ma na imie i jaki ma pseudonim na gg

Ja byłem na wielu imprezach i mniej więcej na połowie tych imprez widziałem jak się bzykali albo widziałem jak chłopak z dziewczyną wchodzą obydwoje do jednej kabiny toaletowej (nie wchodzą chyba żeby razem robić siku). Zatem jak ktoś nie widział to naprawdę musiał chodzić na typowe mocherowe imprezy. A co za tym idzie składam mu wyrazy współczucia.

Gość nikt z moich znajomych nie
bzyka sie w kiblach, a na imprezy chodze ze znajomymi. Co wy za towarzystwo macie i co za imprezy...