Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RHCP.

JAKA MUZYKA JEST WASZYM żYCIEM?

Polecane posty

Gość RHCP.

Jestem ciekawa. Kazdy mniej wiecej wyraza siebie poprzez muzyke. Styl ubierania sie, uczucia, czasami idee... Wiec?

Każdy??? To się chyba tyczy muzyków, i to jeszcze pewnie nie wszystkich. Dla mnie muzyka nie jest życiem, to tylko miły dodatek. Tyle

Gość RHCP.
klaudka czytaj uwazniej. Napisalam "Kazdy mniej wiecej" czyli nie wszyscy :O dla niektorych muzyka jest tylko dodatkiem, jak dla Ciebie, dla innych jest czyms wiecej,....

wiesz, ja to zrozumiałam, że "każdy mniej więcej siebie wyraża", a nie "mniej więcej każdy" - nie ja czytam nieuważnie, tylko Ty piszesz dwuznacznie, stąd moja odpowiedz

upodobalam sobie glównie klasyke i metal (pachelbel - canon); chociaż nie ograniczam się tylko do tych dwóch gatunków muzycznych.

Gość RHCP kocham muzykę jest moim
życiem

Gość Punk Not Dead

Gość złośliwa samica 30
Rock:classic_cool: i poezja śpiewana :classic_cool:

Dla mnie był to w czasach liceum grunge, ale jakoś z wiekiem poszerzam swoje muzyczne horyzonty ... trudno wiec mi na dzień dzisiejszy powiedzieć, jaki konkretnie gatunek myzyki jest moim życiem. Ale fakt - muzyka jest nieodłącznym elementem mojej egzystencji

Gość neverrrrr
uwielbiam RHCP mrrrrrrrrrr

no to ja powiem tak: nie ukochana muzyka, a ukochany mój zespół to Anathema i piękno, które oni tworzą, poezja dla słuchu, najwyborniejszy smak dla mych głodnych niezwykłej twórczości ust :classic_cool: pieszczota dla mych oszalałych zmysłów. No coś wspaniałego, ot cały mój muzyczny świat.