Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewka marchewka

Czy uzywacie tej samej gąbki do kapieli i do podmywania sie?

Polecane posty

Gość wewka marchewka

czy macie osobne gąbki: czyli jedna do kąpieli a druga tylko do popdmywania sie?

Gość a po co gabka
do podmywania?

Gość no szkoda że nie
ja zadnych gabek nie uzywam, bo to siedlisko bakterii

Gość Eliza...
no dokładnie po co gąbka?? chyba że podmywasz się raz na tydzień i musisz sie gąbką szorować :o

Gość a czy mogą przy tym
a ja sobie nie wyobrazam mycia ciała tylko reką, gąbka jest szortska i lepiej mozna sie umyc, i podmywam sie tez gabka a nie reką

Gość Eliza...
no pewnie że całego ciała nie da się umyć gąbką ale podmywać się szorstka gąbką???

Gość Eliza...
ręką miało być a nie gąbką

kiedys uzywalam gabki, teraz tylko rekawicy i to do masazu miejsc zagrozonych celulitem... a jesli zuywa sie dobrych zeli,mydel itp to gabka nie potrzebna- tak wlasnie dzialaja srodki myjace ze bez zbednego tarcia mozna sie umyc(chyba ze ktos sie nie myje miesiac albo ejst brudny substancjami ciezkimi do zmycia).

kiedys uzywalam gabki, teraz tylko rekawicy i to do masazu miejsc zagrozonych celulitem... a jesli zuywa sie dobrych zeli,mydel itp to gabka nie potrzebna- tak wlasnie dzialaja srodki myjace ze bez zbednego tarcia mozna sie umyc(chyba ze ktos sie nie myje miesiac albo ejst brudny substancjami ciezkimi do zmycia).

Gość no szkoda że nie
jak cos trzeba wyszorowac np.plecy to od tego jest żel z peelingiem

Gość a po co gabka
a DLACZEGO NIBY NIE MOZNA CALEGO CIALA UMYC REKA? Gabka to siedlisko bakterii i sciera naturalna ochronna warstwe naskorka, nie wiem, czy jest taka zdrowa? ZApewniam, ze reka tez sie mozna dokladnie umyc, plus woda i mydlo.

Gość a po co gabka
a potem alergie, swedzenia skory i inne historie.....Nie dosc ze gabka, to jeszcze super zapachowe i pieniace mydlo, skora zniszczona na cacy................

Gość a czy mogą przy tym
ale jak sie myjesz gąbka to jednoczesnie robisz masaż i przeciwdziałasz cellulitowi! a sama reka takich efektow nie daje

kup sobie peeling. poza tym tak uzywam ale rekawicy i tylko do ud i tylko. a wogole do takie masazu sa specjalne masazery.

Gość Ola27
W życiu nie słyszałam, żeby sie podmywac gąbką! Ale żel do higieny intymnej to dla mnie podstawa i dziwię sie, że niektóre dziewczyny wciąż myją sobie tamte okolice zwykłym mydłem:/ Gąbki uzywam do mycia ciała, a szczególnie nóg, na których mam cellulit.

Gość ja się nie myję i nie mam
takich problemów :P