Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

czy wyglądacie na wiek który na prawdę macie?

Polecane posty

Lesny slodziaczek, wygladasz na jakies 19. Ja tez podobno wygladam mlodziej, choc klocic sie nie bede, bo mi zaraz powiedza, ze ujmuje sobie lat :P

ja bylam ostatniow kinie i jak kupowalam bilety na film Bewoulf to mnie zapytana czy mam powyzej 12 lat........................................................:)

Ja mam 27 lat a daja mi najwiecej 18 jakis czas temu chlopak nie wierzyl i chial zebym mu dowod pokazala i wtedy sie zdziwil bo sadzil ze go oszukuje i mam 16:)

--> Turquoise {Deja vu } No masz rację. :D :) Utwierdzasz mnie tylko w opinii jaką sobie wyrabiam o tobie.

Gość zagadka kasia
swietaposwietach wiesz, no faktycznie moze nie az tak, bo mozna miec gladziutkie lico bez zmarszczek, ale nabiera sie pewnego charakteru na twarzy. Jesli twarz jest swietlista, napieta bez zmarszczek mimicznych i tych wynikajacych z fotostarzenia, to taki stan czyni nas mlodszymi niz jestesmy. Tak np. jak ostatnio mi dermatolog estetyczna powiedziala, ze moja twarz ma wiek 25-latki, ale czy cala wygladam na taka mloda panienke majac te 40 lat, to juz nie wiem. Wiec po czesci rozumiem o co Tobie chodzi.

Gość prawda jest iluzją
Bycie młodym jest niezdrowe ? Weż (głęboki) oddech. I poczekaj na więcej. Tlenu ;)

Ja kiedys poznalam na imprezie chlopaka, ktory mial wtedy 19 lat, ja 21, a myslal, ze mam 17. I sie rozczarowal bardzo :O

-->Turquoise Ludzie, którzy wytykają innym błędy(czy to ortograficzne czy inne) są małostkowi. I żeby nie było wątpliwości ja opinie innych o mnie tutaj mam w doopie. Za długo tu jestem. Jest parę ników, którymi opiniami być może bym się przeją ... być może. Jestem nikim więc nic mi nie zrobisz. :P Ty masz się za nie wiadomo kogo można z tobą wszystko. Tyle że mnie to nie bawi. 🖐️

Nie poprawiam błedow ortograficznych, ale razi mnie, jak ktos robi bledy we francuskim, wiec poprawiam - nawet nie krytykuje, zwyczajnie poprawiam. nie mam sie za niewiadomo kogo.

Ja tez tego faceta ktory kazal mi sie legitymowac pozanalam na imrezie tylko ze on mial 19 lat a wygladal na 25 i tez byl mega zdziwiony jak zobaczyl dowod.Zdjec nie mam aktualnych ale sie w przyszlosci zrewanzuje jak lesnyludku pokazesz na chwile raz jeszcze swoje bo nie widzialam:)

Gość zabij stacha
Jeśli to prawda Turquoise co piszesz, to jestem twoim wielkim fanem. Czasem mam takie pragnienie żeby mieć w łóżku osobę wyglądającą na nieletnią a która ma już dowód osobisty :D .

nie wiem czy prawda. duzo osob mi tak mowilo. i mi chyba nigdy jeszcze piwa nie sprzedali bez pytania o dowod, wiec nie wiem skad wy mowicie, ze kazdemu sprzedadza.. kiedys bramkarz na dyskotece powiedzial, ze mam podrobiony dowod, bo wygladam na max 16 lat, a mialam 22. raz sprzedawczyni w sklepie kolo bloku mojego chlopaka zapytala go "a ty znow sie za malolaty bierzesz?" - ja mialam 22, on 24. nie chciala uwierzyc, ze jestem niepelnoletnia.

mam 28 lat i wszyscy mi mowia, ze wygladam na 20...mialam kilkanascie zabawnych sytuacji w zwiazku z tym...np. bardzo czesto sprzedawcy alkoholu sprawdzaja moj DO...ale i w pracy wszyscy sie dziwia, ze juz zblizam sie do 30. Uwazam, ze jest to mile...za 10 lat bede wygladac na 25 lub 30!!!!! Zawsze moge sie wylegitymowac, a ze czasami ktos mnie lekcewazy, to uwazam to ogolnie za brak wychowania i chamstwo, nie skierowane bezposrednio do mnie, wiec w takich przypadkach zawsze mowie to, co mysle i zwracam uwagę. Teraz jest duzo ludzi tzw " bez wieku",w stsunku do ktorych nie mozna okreslic ile dokladnie maja lat. Wynika to mysle ze stylu zycia jaki prowadza, genow, kosmetykow itd