Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc i nienawisc

miły chłopak z randek

Polecane posty

Gość milosc i nienawisc

Tak o sobie napisał: Normalny chłopak, no może trochę bardziej romantetyczny ;). Poza tym konkretny, poważny i zdecydowany. Wymagam przede wszystkim od siebie - nawet gdy inni nie wymagają. Co robie....pracuje, lubie...aktywnie spedzać. Nie lubie chamstwa,zazdrosci ,gdy kobieta klnie, wyznaje zasade ze na wszystko jest czas i miejsce, problem w tym ze niektórzy nie mają umiaru... Słucham wszystkiego oprócz jazzu,metalu i rocka. Lubie bardzo jezdzic na rowerze, morze i biwaki... wiec napisalam do niego, ze wyglada na sympatycznego faceta, a on: ty, debilko, przeciez cie podpuszczam. Jak taki stary zezowaty pasztet może mnie podniecać?????????? On ma 31, ja 39

Gość bueheheheheh
usmialam sie heh

Gość milosc i nienawisc
w sumie ja tez, ale nie rozumiem takiej nienawisci. Swoja droga mam duzo innych wiadomosci od facetow, ktorzy pisza o mnie komplementujac mnie, no ale z takim ciolkiem i to przeciez dorosly facet sie jeszcze nie spotkalam.

Gość milosc i nienawisc
outsiderka jejku skad wiesz, ze to on??? no wiesz tak sobie pomyslalam, ze jak tak pisze o sobie, to musi byc sympatyczny, uroda to nie wszystko, zwlaszcza o faceta.

google to dobra rzecz :) dla mnie wyglada na lansiarza, co mysli ze nic nie robiac znajdzie swietna kobiete. jak widac sa ludzie i parapety :o 31 letni facet- idiota :o pozdrawiam, 3-maj się ciepło i nie przejmuj się debilem ;) dobranoc 🖐️

Gość rawy i Sprawiedliwy

Gość Prawy i Sprawiedliwy
Nie wierz nigdy "romantetycznym" facetom :D:D:D

Gość zagadka kasia
dziekuje za pocieszenie, milej nocki! Posluchajcie no wszytsko jest w porzadku, moglam mu sie nie spodobac, normalna sprawa, ale takie slowa??

Gość pozostane anonimowy222
mam dziewczyne. Marzylo mi sie cos wiecej wiec zalozylem sobie profil na randkach. W niecale 2 tygodnie mialem 3 chetne kobiety.Z 2 z nich spalem. Jestem przecietny. To ze mna jest cos nie tak czy z nimi? Dodam ze profil zalozylem tylko po to zeby sobie urozmaicic zycie

Gość zagadka kasia
Powiem Ci tak, na randkach jest 90% ludzi obojga plci szukajacych przygod, no wiec i takie miales, a pozostali, to roznie, szukaja kogos do pogadania i szukaja kogos do zwiazku tak jak ja na przyklad i nie widze nic zlego w tym, ze kogos tam zaczepie w tak dyskretny w sumie sposob. Malo tego wiedzialam, ze on jest mlodszy wiec mu nie proponowalam abysmy sie poznali blizej etc. Stwierdzilam tylko fakt. No a Ty nie jestes chyba taki przecietny jesli masz dziewczyne i jeszcze interesuja sie Toba inne koiety.

Gość przeczytawszy jego opis
nigdy bym do niego nie napisala... Nie bylo tam nic, co mnie ujelo ;) A juz w ogole nie lubie jak wmezczyzna sie szczyci "romantyzmem", bo zwykle to wszystko na opak wychodzi. Moze oni to na opak pojmuja, nie wiem :P

{ ty, debilko, przeciez cie podpuszczam. Jak taki stary zezowaty pasztet może mnie podniecać? } :o Romantyczne jak cholera. :D

Gość Stare to jest dobre wino
Jak mozna pomyslec, że facet zainteresuje się kobieta starsza o 8 lat ? Chyba tylko w celach finansowych :P Masz to, czego chciałaś i tyle. Szukaj sobie partnerów w swoim wieku albo starszych i wszystko bedzie OK

Gość z wygladu tez nie szczegolny
ten facet

Gość romantyczny=zniewieściały
zapamiętajcie to sobie dziewczyny

Gość jak on pisze
przeciez widac ze jakis nie za bardzo, juz po samym opisie

Gość milosc i nienawisc
Dziekuje za dyskusje. Posluchajcie, padly glosy, ze poniewaz ja jestem starsza, to on tak musial. Po pierwsze no nawet jesli uznalby moje slowa za zaproszenie do kontaktu, to albo nie odpowiedzialby w tym wypadku, albo napisal cos w stylu, milo mi, pozdrawiam zycze powodzenia, albo asertywnie wprost, przepraszam, ale gustuje w mlodszych kobietach czy jakkolwiek inaczej. Przeciez my nie jestesmy w epoce kamienia lupanego, zeby on mial mnie odpedzac w ten sposob, zwlaszcza, ze ja mu nic nie proponowalam. A po drugie poznalam na randkach i nie tylko kilku mlodszyc facetow i po dzis dzien mamy ze soba kontakt, nie wspominajac o tym, ze nie zawsze facet szuka mlodszej. Moja ciocia jest starsza od wujka 10 lat i sa naprawde szczesliwa para juz bardzo wiele lat, ja tez mialam faceta mlodszego 8 lat wlasnie, ale to nie o to chodzi w tym temacie. No bo powiedzcie dziewczyny, czy ktoras znajac jego podejscie do innych kobiet tutaj mam na mysli siebie, zainteresowalaby sie takim kims na poważnie?

Gość nie zaintereswalabym sie
nikms takim na powaznie i na zarty nawet. I to juz po przeczytaniu profilu. A co dopiero po takim tekscie :O

Gość milosc i nienawisc
moze on taki poprostu zmaczony i sfrustrowany tym szukaniem, bo juz jakies wiecej jak rok, o tam jest, ale to akurat go nie tlumaczy. Ja bylam narzeczona takiego podobnego kogos, na zewnatrz super elegancki i kulturalny, a w domu i na osobnosci tyran, psychopata i jestem pewna, ze gdybym za niego wyszla to podniusl by na mnie reke bo i tak go nieraz swiezbila, dlatego tak mnie dotknal ten facet z randek, material na takiego samego typa, z jednej strony romantyczny, dobry, a z drugiej...

Gość milosc i nienawisc
faktycznie po kolejnych koszach czlowiek ma zal do swiata i ludzi, moze trafilam na zly moment :)

Gość prowizorka
a ty sfrustrowana nie jestes? prawie 40 lat na karku i jeszcze w randki internetowe sie bawisz.

Gość milosc i nienawisc
nie mam nikogo na swiecie, kto by mnie kochal, wiec szukam, na randkach jest źle?

Gość prowizorka
Czy jest zle, nie wiem. jakis tam procent ludzi znajduje poprzez randki netowe, ale z tego co czytam to jest to raczej maly procent. W necie selekcja jest bardzo ostra, bo poki nie pozna sie dobrze osobowosci to sie stawia glownie na wyglad no i bedac anonimowym latwiej jest o chamskie zachowanie. Na zywo wg mnie jest lepiej.

Gość a jak jest granica wieku
wieku do bawienia sie w randki pytam się grzecznie???????????????////