Treselle81 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Korekta sniadanka : - 2 jabłka tylko :( bo bułeczke zostawiłam na stole w kuchni :((((( jak mnie bardzo przyciśnie a raczej tak bo na 2 jablkach to nie wyżyje 8 godzin to zjem barszczyk amino :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 TOPIK PADŁ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 spoko spoko nic nie padło ja zdjadłąm dziś tak....mmmm kawe + danio serek wiejski zaraz gotuje fasolke szparagową!!! treselle to super wszystko odnowione w domku bedziesz mieć tylko ro sprzątanie najgorsze ale potem jaki efekt!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Treselle81 a gdzie ty pracujesz jeśli możn wiedzieć ja od pażdziernika ide do pracy hurra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 no chyba faktycznie padł ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ewka8 -> tylko my pozostałyśmy na topiku :( ? ja zajmuję się w pracy przyjmowaniem i wydawaniem wyrobów gotowych na drukarni oraz zajmuje sie stanami magazynowymi materiałów i wyrobów gotowych w programach komputerowych, spoko zajecie , czasem nerwowe pod koniec i na poczatku miesiaca, no ale niestety siedzaca praca przez 8 godzin i przed kompem :( moje oczy niezle dostaly w kosc ! Na obiadzik zjadłam 3-4 łużki ryżu + leczo z kotlecikami mielonymi ( małe 3 kotleciki) kolacji - brak remont fajan sprawa tylko czemu taki bajzel zawsze sie robi??!! od jutra generalne sprzatanko w salonie :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ja jestem! po raz 64532436 spróbuje zacząc na nowo . :) mam teraz kopniaka motywujacego bo pokazałam Wam (kto jak kto ale Wy macie mnie w znajomych dziewczyny na n-k ) zdjęcie mojej (o zgrozo ) PONAD 80 KG sylwetki . nie ma jak trzeba sie zabrac za siebie. od 2 dni juz dzialam :) dzis byl basen . a Wy dziewczyny widze piszecie co jecie ale o wadze nic , a naapwno sa ubytki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 nie upadnie :) nie upadnie :), tylko zagladajcie tu czasem i nie zapominajmy po co mamay ten topik - odchudzanie :D u mnie maly spadek wagi - ok. 0.5 - 0.7 kg, nie wiem dokladnie, bo waga mi przeskakuje :(, chyba naprawde niedlugo musze kupic nowa!!!! i sorry, ze nie zagladam, ale wiecej pracuje, w dodatku kolezanka chora, wiec przejelam czesc jej obowiazkow dzis zjadlam: - musli z mlekiem - kromke razowca z serkiem wiejskim - zupe fasolowa, duszony stek jagniecy i surowke - ruch - 1.5 godziny marszu ewa, pytalas sie gdzie ja tak chodze na te spacery, mieszkam na obrzezach miasta i mam o rzut beretem mase fajnych sciezek, pol i laczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 :) Ja o wadze nic nie pisze bo się nie ważyłam juz dawnnnnnnoo! Ale jakos nie czuje spadku wagi :( dzisiejsze śniadanko to: -2 kromki chlebka, -jabłko -jogurt Kupiłam sobie do picia biala herbatke Lipton SUPER :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 hejooo ja też już wstałam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Treselle81 to praca spoko loko sama już nie wiem no to masz gdzie maszerować jak ładne okolice to i na spacer sie chce... u mnie z wagą nawet dość teraz waże 72 kilo czyli ani w góre ani w dół czyli waze tyle ile w sierpniu dziwne bo nie jem dużo i nie jem tłusto musze sie wziąć cholerka jasna za cwiczonka ale tak jakos mi schodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 hejo hejo sama ze soba tu bede gadac chyba no gdzie wy jestescie :P-P:-P :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P:-P :p:p :-p :P :-P :p:-P :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :Pp :P :-Pp :P :-P :p :-p :P :-P :p :p :-p :P :-P :p p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-P :p :-p :P :-P :p :-P:-P :p:p-P:-P :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P:-P :p:p :-p :P :-P :p:-P :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P:-P :p:p :-p :P :-P :p:-P :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p:p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p :-p :P :-P :p :-p :P :-P :p :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 sama ty masz dużo pracy a treselle gdzie?? pewnie też zajęta !! szkoda!!! a otyła jaka śliczna dziewczyna jest wczooraj na nk nowe zdjęcia widziałam!!!śliczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Ewa8-> a ja też w pracy :) No Otyła fajna fotkę wstawiła - widziałam wczoraj :) Ładnie wyglada :) Jak na razie to zjadłam nap rzymus kanapkę z serem i o 13-ej zjem jogurt . jakos tak dzis kiepsko sie czuje, nawet jesc mi sie nie chce. chetnie bym sie polozyla spac :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 hmm, mam nadzieje, ze pewnego dnia wrzuce na n-k jakas fotke na ktorej bede o wiele lzejsza :P so far... platki kukurydziane z chudym mlekiem, kromka razowca z ziarnami i pomidorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 a ja byłam na badaniach bo do pracy ide od 1 pażdziernika!!!!a ty sama co ty chcesz od siebie tez laska z ciebie........treselle też super wygląda totez się nie musi odchudzać.. ale zawsze kilka kilosów mniej to poprawa nastroju wiem coś o tym!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 moje menu śn kawa obiad fasolka szparagowa w panierce :-( BO MĄŻ JADŁ TO ULEGŁAM TEZ podwieczorek DANIO WANILIOWE kolacja płatki z mlekiem nie jest najgorzej gdzie jestescie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 moje menu śn kawa obiad fasolka szparagowa w panierce :-( BO MĄŻ JADŁ TO ULEGŁAM TEZ podwieczorek DANIO WANILIOWE kolacja płatki z mlekiem nie jest najgorzej gdzie jestescie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 KOLOROWYCH SNÓW ......MAM NADZIEJE ZE JUTRO KTOS ZAWITA TUTAJ [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s [s DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 MOZE SIE OBUDZICIE CZYTAJAC TO HEHHEHE ZNACZY OGLĄDAJĄĆ PAPA !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Ewa, ale atak emokotion:P spokojnie spokojnie żyjemy :) taką mam przynajmniej nadzieje :D A fasolke mozna jesc bez panierki , nawet jest pyszniejsza :P:) dobra dobra nie mędrkuje bo sama miałam dziś małą wtopę - lody! Jednakze dzien chyba na plus, wlasnie wrocilam z basenu i sauny.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ubytek wagi 0,1 kg :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Hejka :) A ja wczoraj wieczorem nie zaglądałam tutaj bo szorowałam podłogę a dziś ciąg dalszy :( Wczoraj na śniadanko zjadłam tylko 1 kanapkę i nic więcej. Obiad: frytki + leczo + 1 pulpecik mielony Kolacja: 1/3jabłka dziś planowane śniadanko to: -1 bułeczka z białym serkiem z bazylią -2 jogurty -jabłko obiad: hmmmm zastanawiam sie co zrobić szybkiego ale i lekkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 A zapomniałam napisać, ale sie nie dziwie , że zapomniałam bo nie ma czym sie chwalic. wczoraj sie ważyłam po wieczór - pokazało 54 kg. ale wiem , że to nie jest pewna waga bo jetsem przed @ no i nie byłam w toalecie 2 dni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 hej to ja :) doszlam do wniosku, ze bede wazyc sie co 2 tygodnie, bo co tydzien to troche za czesto i czasem jest to lekko demotywujace jesli waga pokazuje co innego niz by sie chcialo :P, dzis zjadlam 3 burgery jarzynowe i wypilam 2 szklanki kubusia, na obiad czeka mnie zupa buraczkowa, ryba grilowana i surowka; sport - godzina na steperze skretnym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 sama.jak sie robi burgery jarzynowe brzmi kuszaco:D ja tylko slyszalam o knyszy z warzywami i po prostu wklada sie surowki w taka kieszen.. ale burgery:> u mnie ok chyba. zjadlam 2 bułki i 2 lody. brzmi malo dietetycznie WIEM! ale mialam sporo aktywnosci , no i znow basen 50 dlugosci oraz sauna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 apetycznie sie dzien zaczyna - narobilyscie mi apetytu tymi burgerami :)))) A ja wczoraj zawalilam :( w pracy zjadlam jogurt ale później to paczka i serniczek pieczony - kolega o nas pamietal :) na obiad. 1/2 udka z kurczaka z rozna + 3 ziemniaczki dzisiaj na sniadanko mam. 2 malutkie kanapki z chlebka cebulowego z serem wędzonym + jabłko + jogurt + kefir wczoraj po poludniu bylam w toalecie wiec jak tylko weszlam do domu to sie zwarzylam i pokazalo 53,2 kg no ale jestem przed @ ostatnio zawalam z piciem aloesu i znowu mi nawala przemiana materii. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 no wiec... burgery jarzynowe, to sa po prostu kotlety jarzynowe, tylko, ze bardzo plaskie :D, a dla wciaz zainteresowanych przepis: - dowolne jarzyny (najlepiej ugotowane na parze) - surowe jajko - bulka tarta - przyprawy - sporo swiezej natki pietruszki jarzyny \"rozciapac\" widelcem, lub tluczkiem do ziemniakow, doprawic do smaku, dodac jajko, troche bulki jesli masa jest zbyt mokra, formowac plaskie burgery, obtoczyc w bulce tartej i smazyc na malej ilosci goracego oleju i oliwy uwielbiam wszystkie wariacje kotletow wegetarianskich, a moje ulubione to: z grochu, fasoli lub soczewicy, z kapusty, z cukinii, brokulowow-marchwiowe itp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Treselle, dlatego wlasnie rezygnuje z czestego wazenia... ostatnio mam troche problemow z trawieniem i to mnie doluje, wage tez :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 wszystkie mi ucieklyscie :P, jak tam uplywa weekend? ja standardowo spotkalam sie z przyjaciolka (zakupy :) ), teraz troche sprzatne i ugotuje obiad, wieczorem wychodzimy na parapetowke do znajomych :) milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos tu cicho Napisano Wrzesień 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach