Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal...

Zycie... ?

Polecane posty

Gość Gal...

Witajcie mam problem... Poniewaz tak poznalem dziewczyne . spotykalismy sie , rozmawialismy itd. W koncu doszlo do tego ze bylismy razem [niedlugo] , potem pojawil sie jakis koles ktory pisal do niej misiaczku itp. Chcialem to zalatwic sam ale ona mowila ze sama sobie poradzi ze to palant , mam sie niczego nie bac. Gdy pojechala do siostry przez przypadek go spotkala... Gdy wrocila zerwala zemna , Powiedziala ze nie chciala zranic ze mysli o nas 2 , nie jestem jej obojetny , ze mozemy sobie dac jeszcze kiedys szanse... I tu tkwi to pytanie czy mam czekac , patrzec jak ona jest z innym czy poprostu dac sobie spokoj ? PS.Wszyscy mi mowia ze ona z chlopakami po 3-5 dni jest... Ale ja nie chce w to wiezyc... Fakt jestem mlody moze nie doswiadczony ale napewno ktos sie czul tak jak ja... :( Prosze o odpowiedz... i z gory dziekuje...

spokó spokój i jeszcze raz spokój, napisz jej to że. Znajdz so bie bardziej wartosciowa dzieczyne ktora cie doceni

Gość mmaaggddaalleennaa
Ja ci radze dac sobie z nia spokoj, bo co to za milosc kiedy dziewczyna nie moze sie zdecydowac kogo woli, sam mowisz, ze jestes mlody, a co za tym idzie poznasz jeszcze niejedna fajna dziewczyne! wiem, ze te pierwsze milostki bardzo bola, ale podejrzewam, ze szybko o niejh zapomnisz,m jak pojawi sie ktos inny... pozdrawiam

Gość Gal...
Dziekuje za odpowiedzi... Mozecie mi jeszcze powiedz jedno... Dlaczego ona caly czas mi przypomina ze mysli o mnie i nie zapomni tak latwo... ?? jest z innym i bedzie myslala o mnie... nie rozumiem tego...

bo chce żebyś Ty nie zapomniał o niej ;-) czyli w razie czego żebyś był kiedy Cię zechce...

Gość Gal...
Dobra moge sie na to zgodzic... Przed chwila rozmawialem z nia na gg... powiedziala ze jak jej z ****** nie wyjdzie to bedzie tylko i wylacznie jej wina i nie bedzie zla na mnie jak znajde sobie inna ktora doceni jaki skarb ma... ale Wiem ze Bedzie jej smutno... i mi tez... Wiec moze zamiast angazowac sie znowu w cos nowego , poprostu poczekam ?

bez kitu...czego ludzie nie zrobią dla miłości... ale poczekaj...życie niesie tak wiele niespodzianek że może w czasie kiedy będziesz na nią czekał pojawi sięw Toim życiu kobietą, która całkowicie ją zastąpi. I problem zniknie...a na jego miejsce pojawi się z pewnością nowy bo jak Ona zobaczy że masz inną to z zazdrości gotowa będzie rozbić twoj związek. oczywiście to tylko jedna z miliona hipotez...

Gość Gal...
Teraz pozostalo mi czekac , mam nadzieje ze nam sie kiedys ulozy... A moze znajde inna... Kto wie... mam jeszcze cale zycie przed soba... w Koncu dopiero mam 17 lat... :) Strasznie mi pomogliscie dzieki... :)