Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwia

PROBLEM Z OKRESEM WEJDZCIE mam pytanie

Polecane posty

Gość niwia

nie mam okresu juz od miesiaca,bylam u lekarza powedzial,ze zaczynaja mi sie zsuszac jajnika :(przepisal mi luteine na wywolanie dzisiaj jest 7dzien jak je biore a mam brac 10dni,okresu nadal nie mam ,od paru dni mozno mnie czasem zaboli w podbrzuszu:(mam zamiar isc znowu do lekarza bo zaczynam sie czuc coraz slabiej:(ale mam pytanie czy moze mnie skierowac do szpitala zeby lezec???:(

Gość niwia
??????????????

Gość niwia
prosze niech mi ktos odpowie:(blagam

Gość moga cie wziasc do szpitala
przykro mi:(

Gość krosteczka
Odchudzałaś się czy jak?Jaki powod braku miesiaczki! to wazne.Ja tak mialam pzez 8 miesiecy! po luteinie nie dostalam okresu,ale zrobilam badania hormonow i wtedy przepisala mi hormony-bo mialam niedobor i od tej pory am juz normalnie;)W szpitalu nie muysilam lezec!

hmm.. najważniejsze to to żeby się nie martwić....z tego co wiem to okres dostaje się po kuracji luteiną, a nie w trakcie jej brania, poza tym luteinę można brać nawet przez kilka miesięcy pod rząd np na wyregulowanie okresu. .Ja również uważam, że szpital raczej Ci nie grozi tylko raczej częste wizyty u lekarza! pozdrawiam :)

a jest jakiś powód braku miesiączki? tak jak wyżej np odchudzanie, odstawienie tabletek anty? stres...??

Gość bądź rozsądna
i nie lekceważ leczenia...chyba zdajesz sobie sprawę że jeśli nie bedziesz słuchac zaleceń lekarzy to w przyszłosci nie będziesz miec dzieci ? dbaj o siebie i zapomnij o nieracjonalnych dietach czy głodówkach