Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergyert

znów jestem zauroczona przez internet

Polecane posty

Gość ergyert

znów mogę planować z kimś spotkanie, znów mogę z kimś gadać po kilka godzin dziennie nawet jeśli nie wypali to liczy się to co teraz, to że włączam komputer specjalnie dla niego, to że mysle o nim cały czas uwielbiam to uczucie

Gość do haguna
to super :D tez bym tak chciala kiedys :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - tyle Wam powiem. a mam w tej kwestii doświadczenie.

teraz się cieszysz... gorzej jak coś nie wyjdzie... też uwielbiałam ten stan, do czasu. Mam nadzieję że chociaż Tobie się uda:) Pozwodzenia:)

jak to mówi mój internetowy znajomy -wszystko powszednieje i za rok będziecie jak brat z siostrą powodzenia -ja też uwielbiam ten stan!

Gość złośliwa samica 30
Ja bym chciała a boje sie.:O

a z jaką częśtotliwoscią Wam się to zdarza? to tutaj się zauroczyłyście? ja sporo bywam na tym forum i jakoś nic na mnie nie działa w ten sposób :-D

Gość a ja mam dosc tego
wole real

polaola moje nektóre doświadczenisa z forum nie są najmilsze ,każde słowo tutaj jest wystawione na krytykę i komentarz ,więc jeśli chodzi o zauroczenia to raczej gg albo mail ,aa i nie zdarza się mi się często by mnie ktoś w necie oczarował

Gość złośliwa samica 30
To ja jakaś dziwna jestem :O Własnie dlatego lubie kafe,ze tu tacy'' inni''ludzie są :D