Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinguchna84

Okłady z domowej pólki na CELLULIT...peelingi, foliowanie

Polecane posty

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość aguniaa
Witam. Dziewczyny chcialabym sie dowiedziec w jakie postaci wychodzi wam ta "maseczka". Jest to konsystencja plynna czy raczej nie. Mi po wymieszaniu wszystkich skladnikow wyszlo cos w rodzaju "masy makowej" i przyznam szczerze, ze ciezko to nalozyc na jakakolwiek partie ciala. Prosze napiszcie mi cos na ten temat. Pozdrawiam

Gość podnoszeeeeee
i jak Kinguchna efekty ??? ciekawe czy jeszcze tu zagladasz :)?? odezwij sie, czy smarowalas sie tym mazidlem systematycznie ??? :)

Gość Patrycha
wow:) sprawdziłam naprawde działa

Gość a po jakim czasie efekty

moze byc zamiast zwyklego spirytusu spirytus salicynowy????? rozni sie to czyms i jesli na pol kubka kawy ile trzeba go wlac?tego salicynowego

Ja ostatnio słyszałam o bardzo fajnym peelingu z pestek winogron, który robi się w ramach winoterapii. Poczytajcie sobie bardziej szczegółowo na stronie Głęboczka, to jest spa, które specjalizuje się w winoterapii.

Gość karolajner@Onet.pl
ja również skorzystałam z "foliowania" i niedawno wyszlam spod prysznica, powiem wam, że jeszcze nigdy nie mialam tak delikatnej i miekkiej w dotyku skory :) mam nadzieje ze cellulit chociaz troche pozegnam.

Za ten test to jak zapłaci się jakimś tam przelewem to kosztuje 2zł, ale jak się wysyła sms-a to kosztuje wtedy 30,75 zł. Tak na wszelki wypadek napisałam, bo mam taką tendencję do czytania regulaminów tego typu rzeczy zanim cokolwiek zacznę tam robić :). Co do cellulitu i ogólnie odchudzania to warto jest poczytać o właściwościach: -herbaty zielonej -Pu-Erh -ocet jabłkowy(można też zrobić samemu :) tylko broń Boże nie spirytusowy ani żaden z dodatkiem spirytusu!!!) A co do herbat to warto zakupić zaparzacz, bo zielsko w wodzie powinno siedzieć 3-5minut, bo później robi niezbyt dobre. Chociaż Pu-Erh ogólnie smakuje na początku niezbyt dobrze, ale jak przeczytacie jakie ma właściwości to cud, miód i orzeszki ;). A i jeszcze coś! Pu-Erh można zaparzać nawet 3x! Ja tak robię i wszystko wylewam potem do garnka, żeby wyrównać (że tak się wyrażę) zaparzenie ;) i czekam aż ostygnie :). Dodatkowo warto wiedzieć, że jak będzie już chłodne to też przyczynia się na spalanie, bo organizm zużywa zasoby tłuszczyku, żeby to ogrzać do temperatury ciała :). Tylko mi nie rezygnować z ciepłych posiłków i od czasu pić ciepłe! Żeby z żołądkiem biedy nie narobić! Pozdrawiam serdecznie :). Powodzenia! :).

Gość kawowy potwór
czesc Wam:) własnie leze sobie owinieta w folii. to moj pierwszy raz w miksturze kawowej..nielicho mnie pali (to prze balsam antycellulitowy z mieta) jest upal,a mi jest doslownie zimnooo. czy ktos z Was jest na diecie? robi takie zabiegi w chacie? moze zaktywujemy to forum? pozdrawiam!

Gość kama888
chciała bym zapytać czy któraś z was stosuje tą maseczke kawową więcej niż miesiąc??? jeśli tak to prosiłabym o napisanie jakie są efekty

Gość llalalalalalalalalaaaaaaaaaaaa
to jest jakas sciema ta maska... zrobilam wczoraj, celulit ani drgnąl, skore zawsze mialam gladka wiec zero roznicy za to obsyfiłam calą łazienke tym dziadostwem.. juz wiecej tego nie robie.. chyba na celulit jednak najlepsze sa cwiczenia i tyle. pływanie najlepsze!

Gość kawowy potwór
trudno, żeby po jednym razie coś sie zmieniło :D pewnie,ze sport jest podstawą , jak i dieta... te maski nie zaszkodzą na pewno. słyszałam,ze są po nich efekty, no ale trzeba robić regularnie.

Gość YUKASIA
sama korzystam z peelingów z kawy parzonej FUSY Z KAWY PARZONEJ OLIWKA CUKIER LUB SÓL osobiście wolę sól ale cukier jest bezpieczniejszy bo nie powoduje podrażnień jeżeli ktoś ma np ranki po depilacji. Polecam tez peeling ale raczej na weekend. Skóra po kawie specyficznie pachnie. Sama nie mam celulitu ale kolezanki potwierdzaja działanie. Wole ten peeling niż niejeden sklepowy, sama moge decydowac o konsystencji mikstury.

Gość YUKASIA
co do celulitu to po prostu trzeba zmienic diete, chudnac i cwiczyc. co do chudniecia to mozna pic ocet jablkowy wlasnie! poprawia metabolizm i mozna sporo zrzucic, poszukajcie info w necie:)

No i co? Pomogły którejś z Was te domowe specyfiki na cellulit? Bo ja nie wierzę w ich cudowną moc. Kilka razy smarowałam kremy i inne takie peelingi i NIC. Co z zabiegami? Robiłyście jakieś?

Gość Pusia ;)
Witam ;)) Właśnie zrobiłam maseczkę na cellulit z kawy mielonej, oliwy z oliwek i cynamonu. Już siedzę tak torchę w tym i mam nadzieje że to pomoże nie dodałam niestety imbiru i spirytusu bo nie posiadam ale oczywiście jutro idę zakupić i będę działać ;) życzę powodzenia wszystkim, które robią wszystko by pozbyć się tego dziadostwa ! ;)

Gość Aaandzia90
tylko dlaczego to takie ciężkie do zaaplikowania? Bo mi się nie udaje zafoliować pośladków (uda tak)... Zrobilam okład już 2 razy, teraz siedzę trzeci, na razie efektów brak (do tego ćwiczę, cellulit nieduży ale widoczny). Ja robię z kawy+ balsam antycellulit (cynamonu, imbiru ani spirytusu nie dodaję- moje naczynka by tego nie przeżyły)

Gość sassssssssssssssssssssss
masaże! róbcie masaże np rękawica albo czymś! ja przestałam, bo zaczęlam sie opalać, a nie chce aby mi opalenizna szybciej zeszła :p tzn teraz już nie robie rękawicami, tylko ręką. teraz kremuje sie i nawet zaczełam tabletki brac od niecałych 2miesięcy. i dużo pije wody lub i ziel.herbaty róznica jest, ale cellulit nadal jest, zresztą ja mialam b.ogromny cellulit, pomimo, ze jestem młoda i raczej szczupła. nadal jest, no ale jaksie opale to juz tak aż bardzo nie wstydze sie m.nóg. masaże są najlepsze, polecam :)

Gość Orlita
Ja już jakiś czas temu zaczęłam się namiętnie masować peelingami różnymi wygładzającymi i własnie niedawno zrobiłam sobie peeling z mielonej grubo kawy. Wymieszałam 50g kawy po zaparzeniu, okolo 40g cynamonu, świeży starty na małych oczkach imbir, i do tego mydło w płynie o delikatnym zapachu. To moje pierwsze podejście, wyszło tego sporo, mam na jakiś czas i jak na razie faktycznie świetnie się sprawdza. 5 minut intensywnego masażu i skóra jest gładka, lekko zaczerwieniona i "nagrzana". Oboby które nigdy nie używały za często peelingów ostrzegam jednak przed przedwczesnym radowaniem się z efektów, ponieważ o ile nie masujecie się w rękawicach to wasze dłonie też peelingują się, co oznacza że odczucie na dłoniach też jest inne za raz po zmyciu peelingu niż normalnie, dlatego często wydaje się że nasza skóra jest super gładka już po pierwszym użyciu... łatwo sprawdzić to odczucie na włosach, wydają się jeszcze bardziej miękkie i śliskie podczas mycia :)

Kawa sypana plus olej żeby skóra nie była sucha. Super sprawa i naprawdę działa :)

Gość katia12
Ja z maseczek do ciała przetestowałam już wiele, ale większość nie działała. Niektóre z nich może przyniosłyby jakiś efekt, ale tak trudno się je zmywało, że po 1 razie rezygnowałam. Znalazłam fajny artykuł o masce fitotermalnej http://www.goodies.pl/blog/fitotermalna-maska-do-ciala-bania-agafii-kosmetyczny-test-7/. Kupiłam i używam od 2 miesięcy - raz w tygodniu. Cellulit zmniejszony, skóra ujędrniona i gładka. Polecam z czystym sumieniem, bo warto!

Gość Daryła
Za 8zl możecie kupić taką maskę do ciała antycelulitową https://www.ichemia.pl/732,bania-agafii-maska-do-ciala-antycellulitowa.html i sprawdza się idealnie, jedno opakowanie ma 100ml i starcza na długo