Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dee dee

Dziewczyny czy któraś z Was komponowała paletę INGLOTA???

Polecane posty

możecie napisać coś na ten temat np ile kosztowała co można wkomponować do palety czy długo się czeka na odbiór??? z góry dzięki :D

Gość upupupupupupupupuppupupupu

Gość takajaaa
Ja komponowałam i jestem baaaardzo zadowolona :) Wybrałam trzy kolory, paletka kosztowała mnie 25 zł chyba i przygotowana była od ręki, dosłownie po 2 minutach. Dodam, ze kolory śliczne, trwałe, pięknie błyszczące - ekstra! Nie zamierzam poprzestać na tej jednej! Polecam

Gość jajeczko z masłem
jesli mge cos doradzic nie kupuj inglota - fakt, ładne kolory, dosyc trwałe, ALE zerknij na allegro na cienie Ruby Rose - mają WIELKIE palety cieni, 77 albo 98 kolorów nawet na jednej palecie a zapłacisz za nią tyle co za 3 kolory inglota ruby rose nie uczulają, nie szczypią po nich oczy i tez są super trwałe - ja ostatnio kupiłam sobie paletę 77 cieni i jestem zachwycona, kombinacji kolorów starczy mi na całe zycie :)

Gość Aicha27
25zł za 3 cienie to lipa. Inglot jest średniej jakosci. Ja dostałam paletę16kolorów-takie kolory jesieni, i strasznie dużo mam tego a juz mi sie znudziły, nie wiem kiedy ja to zużyję ;) Bardziej opłaca sie kupować potrójne cienie jakiejkolwiek firmy ale przynajmniej mieć cienie w kilku tonacjach. Palety większej juz nigdy nie kupie :/

mam już jedną paletę ruby rose zależy mi góra na 4 cieniach wolałabym pudry i róże taką paletę wyjazdówkę chcę skomponować