Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudzielec 1985

Rude. Rude. Rude.

Polecane posty

Gość rudzielec 1985

Cześć, Rudzielce :) Chciałam zapytać o parę rzeczy :] Znacie jakieś odżywki, żele, coś co pokreśla rude włoski? :D Do farbowanych: jakiej farby używacie? Ja szukam rudej-pomarańczowej, nie czerwonej:P ale mam z tym problemy :( Możemy się tutaj podzielić naszymi uwagami :D

Gość rudzielec 1985
up :)

Gość Jude. Jude. Jude.

Gość używaj szamponetek
do mycia głowy, kolor mahoń lub bursztynoway. ja niestety jestem rudzielcem z natury :P, do tej pory cały czas się farbowałam, ale mam dość i po prostu zaakceptowałam ten kolor włosów.

Gość rudy jest ok
a dlaczego niestety?kolor rudy jest ladny:)))))

Gość rudzielec 1985
Ja też uważam, że rudy jest ładny i o wiele lepiej wyglądam ruda, niż jako średnia blondynka :P:D Tylko problem jest w tym, jakich farb czy szamponetek?:D

Gość rudzielec 1985
Używałam farb: Garnier 100% Pallette XXL L'oreal coś tam z połyskiem (ale to był szampon koloryzujący) i szamponetek :( ale nic nie dało ślicznej marchewki :( a unikam wszelkich czerwieni :P

Gość używaj szamponetek
eh, mnie rudy przypominał lata dzieciństwa :p dzieci potrafią być okropne wyzywając cię od wiewiór, marchewek, rudzielców. oczywiście w wieku 23 lat już z tego powodu nie cierpię i nikt tak do mnie nie ,mówi, ale chyba dlatego, ciężko było mi zaakceptować ten kolor. do tego mam bardzo jasną, ale ciepła karnacją, kilka pieg ów na nosie latem i szkliste wielkie oczy, więc nawet farbowanie, nie zmyliło nikogo ;) odnośnie mojego typu urody. byłam blondynką i jak zdecydowałam się na powrót do rudego to fryzjerka nałożył mi bursztynowy kolorek właśnie wymieszany z jasnym i słonecznym blondem bodajże. a z szamponetkami to trzeba sporo próbować: zależnie od tego jaki masz swój naturalny kolor: czy ziemny, czy jasny.