Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja na zawsze

kocham cię Jarku

Polecane posty

Gość Twoja na zawsze

Kocham i zawsze bede cie kochała,od lat kocham tylko ciebie ,spieprzyliśmy sobie oboje życie ,moje dwa nieudane związki były próbą zapomnienia o Tobie.kiedy zobaczyłam cię w Wielką sobotę jak klęczysz w kosciele miałam ochotę podejsć i cię przytulić,wiem ze sie rozwiodłeś,bardzo schudłeś stałam z tyłu z moja starsza córką i serce mi pękało.Zawsze od szkoły podstawowej byliśmy przyjaciółmi ale coś nas do siebie ciągnęło przez te wszystkie lata to było coś wiecej niż przyjażń ,kiedy razem wracalismy z imprezek całowalismy sie.Potem przychodziła myśl że to przyjaciel ,kolega z ławki,kiedy zrozumiałam ze cie kocham było już za póżno straciłam cię-wyszłam za mąż zeby zapomnieć o tobie kiedy składałeś mi gratulacje myslałam że umrę.moje pierwsze małżeństwo było porażką ,drugie to bardziej finansowy układ.Minęliśmy sie gdzieś zgubilismy to co ważne ,ale ja cie nigdy nie zapomnę Twoja Ewa.

Gość Anna Bella
wiesz co to znaczy minąc sie? jak 2 ludzie kocha sie w tym samym czasie...mocno..ale spieprza sprawe..

Gość Anna Bella
wyscie sie nie mineli.. Mija sie jak 2 sie kocha w tym samym czasie, a nie ze jedno cos tam a drugie zyje sobie...

Gość eheheh
smutna historia :( wcale to nie jest takie wszystko proste jak sie niektorym wydaje

Gość depressed now
ja teraz wiem, tak samo się minąłem z byłą, oboje się kochaliśmy, ale zabrakło szczerości w tym związku, zabrako odwagi, a teraz po latach odwaga przyszła na wyznanie tego, ale serce jakoś tak boli...

Gość Anna Bella
miłosc wyznaje sie czynem, dopiero potem słowami:) wtedy jest wiarygodna. Niby nie jest nigdy za poazno na Miłosc, to prawda. Ale exowa musi wiedziec gdzie raki zimują - publicznie, bo pblicznie została zraniona ukochna. Zadosciuczynieni musi byc:)

Gość Twoja na zawsze
On też mnie kochał ,wiem to ale właśnie zabrakło szczerości teraz za póżno...

Gość Anna Bella
kochał i nie był szczery? Jak umie rózne fotomontaze robic, ukladac sceny zazdrosci z małolatami to i umie Tobie pokazac jak bardzo kocha i jak bardzo sie zmienił:) chyba ze mu sie nie chce

Gość uuuuuuuuuuuuuuuup