Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

Czy to prawda, że pierwsze dziecko jest bardziej udane od następnego?

Polecane posty

Jestem pierwszym dzieckiem,więc się zgodzę:P A tak na serio, to pierwszy raz słyszę taką opinię:D

Gość już w dupie
najlepsze jest to ostatnie:classic_cool:

Gość już w dupie
hagun masz brata?

Gość bralczyk prof.
badania wykazały ze pierworodne ma o kilka punktów wyzsze iq od kolejnego. jestem 3 wiec chyba debil :D

Gość już w dupie
słodziaczek to moze wiesz czy ten brat jest do niego podobny z charakteru?

Jestem pierwsza, a to podobno moja siostra jest bardziej udana. Reguły nie ma.

Gość już w dupie
bralczyk jakies lewe te badania moja siostra nr 2 ma wyzsze IQ niz siostra nr 1

Gość gncvmhgv
calkiem odwrotnie jest u nas, 4 dzieci, a kazde nastepne ladniejsze, wieksze, madrzejsze od poprzedniego, a najmlodszego brata urodzila mama po 40

Czyli chyba moja teoria zawodzi :P Tak mi tylko to przysżło do głowy, bo w mojej klasie była dziwczyna, której starsza siostra dostała się na Cambrigde, a ona nie potrafiła nawet sama lekcji zrobić i bynajmniej nie dlatego, że była leniwa, bo denerwowała się aż zanadto. Nawet myślałam, że jest po prostu trochę ułomna. Potem przyszli mi na myśl moi mali kuzyni (jeden chodzi do czwartej klasy, drugi do trzeciej), no i ten pierwszy jest bardziej skłonny do nauki, robi lekcje w 5 minut a ten drugi sie gorzej uczy i mu się nie chce :P No i np. mój Ukochany - jego starsza siostra same świadectwa z czerwonym paskiem, ogólnie bardziej odpowiedzialna a mój chłopak powiedzmy nie przywiązywał do tego takiej wagi :P Można powiedzieć, że wiadomo - chłopak, a dziwczyny sie często lepiej uczą. No i ja też mam młodsza siostrę, absolutnie nie różnimy sie inteligencją :D, z tym, że mi też lepiej w szkole szło, ale tu akurat myślę zadziaąło to, że moja siostra jest mniej nerwowa ode mnie :) To tylko niektóre przykłady :D Ogólnie wydaje mi się, że A ja wygrałem życie może mieć trochę racji :D

Hmm jak by nie było siostra jest lepsza w tym w czym ja jestem gorszy:) ale jak chodzi o charakter silna z niej baba i małpa złosliwa ... a mi to si ejuz nic nie chce